Schimb de cărţi – întâlnirea (9)

Din nou. A noua oara. A fost frumos si de data asta, a fost scurt, prea scurt si concentrat, dar e bine ca a fost. Lume multa ca si pana acum, au existat insa si absenti, unii motivati, pe care ii scuzam, altii nemotivati pe care ii mustruluim in episodul urmator. ;)) Am salivat la multe carti, dar din pacate am pus mana pe una pe care mi-o doream demult: Hristos rastignit a doua oara de Kazantzakis de la Danutz si In compania unei curtezane, pentru ca Gloria s-a gandit la mine. ;)) Eu m-am dus cu Wuthering Heights (aka La rascruce de vanturi) in traista, dar fiind o clasica, n-a luat-o nimeni. Acusa raman fara carti de dus si o sa trebuiasca sa ma pun pe cumparat. ;)) Au venit si persoane noi pe care m-am bucurat sa le cunosc si pe care sper sa le revad la intalnirile ce urmeaza. La fel de scurta ca si intalnirea e si relatarea mea. Cei prezenti sunt urmatorii, insotiti de pozele facute de mine, in care eu n-apar deloc. Nu apar decat intr-o poza de la Criss, si acolo in profil. Le astept pe cele de la Rebecca.

Dana, Marius U, Sneji, Iulia Nalatan, Danutz, Lavinia Jurca, Andreea Borca, Andra, Ioan Usca, Clover, Patricia Cevei, Alex, Nuzzu, Lucian Mircu, Nicoleta Marcu, Alex Ponoran, Cristi Popa, Iulia Bacaran, Miruna Lungu, Gloria Cioloca, Rebecca, Cristina Silaghi, Adelina, Carina, Teodora Ursulescu, Daniel si Ama.

Pentru orice informatie despre intalnirile “schimb de carti”, exista un site oficial unde primiti raspunsul la tot ce vreti sa stiti.