Cam asta a fost

– Vreau site! Imi faci?
– Pentru ce iti trebe tie site?
– Sa scriu.
– Ce sa scrii?
– Nu stiu. Chestii, ganduri, idei, un fel de jurnal. Stii, ca si blogurile alea cu care lucrez eu, numai ca nu d’ala deocheat. Despre mine.
– Si pe cine intereseaza sa citeasca despre tine?
– Nu stiu, om vedea.
– Pai fa-ti blog, sunt atatea gratuite… Neaparat site iti trebe?
– Da.
– Incearca prima data sa vezi cum e si daca vrei dup-aia, daca merge, iti fac si site.
– Ok.
Si mi-am facut blog. Si am scris. Despre mine, despre voi, despre noi, despre toata lumea si despre multe fapte. Acum un an.
Statistic vorbind, asta inseamna: 335 de posturi (cu tot cu asta), 4.196 de comentarii, 25 de categorii, multi prieteni noi, in medie 250 vizitatori pe zi (go ahead, laugh).
Ce am realizat? Am castigat locul 4 la prima editie a concursului de pe bloggeri.ro, adica domeniul pe care şed, un ceas pe USB si un aparat de masaj tot pe USB. Am aparut pe tocuri, in revista ON si putin in ziarul Banateanul. Am inceput sa primesc oferte pentru reclame, insa sunt foarte suspicioasa si inca nu m-am incumetat. Mi s-a propus sa scriu pentru o publicatie online, pentru care m-am bucurat mult de tot, insa n-a fost sa fie pentru ca nu locuiesc in Bucuresti. Ma feresc de scandaluri ca dracu de tamaie pentru ca intrevad posibilitatea disparitiei mele din blogosfera in urma unuia.
Si cea mai importanta realizare: am descoperit ca POT si ca urmare trebuie sa merg mai departe.
Oricat de lauda a sine miroase postul asta, sunt mandra de mine si de blogul meu. Iar pe voi, cititorii mei, prietenii mei si colegii mei care il ajutati sa existe va respect si va multumesc.

* Primul post really sucks.