Tai tai

Stiu ca in ultimul timp n-am mai scris chestii asa interesante, stiu ca mai mult am povestit ce am facut sau pe unde am fost, ce am citit sau ce filme am vazut. Insa toate astea s-au intamplat din cauza lipsei timpului. Seara, cand ajungeam acasa, imi parea rau ca n-apucam sa va vizitez blogurile, nici macar celor care ati comentat in ziua respectiva, pentru ca imi picau ochii in gura de somn si abia puteam sa incropesc un post pentru a doua zi. Sper sa se schimbe situatia, insa nu in saptamana ce vine.
Pentru ca plec. Daaa, am o saptamana concediu si zburd catre Baia Mare. Nu stiu inca pe cand ma intorc, insa numai gandul ca pana in 5 mai nu mai vad rapoarte si linkuri ma umple de fericire. O sa ma relaxez big time, sper sa apuc sa si citesc, sa fac poze multe cu noua jucarie, sa mai vizitez niscaiva locuri noi (poate ajung si pe la Sapanta) si cel mai important, sa ma intorc linistita si calma. Ca in ultimul timp sunt stresata pana la ceruri si inapoi. Am inceput sa plang pe la lucru ca nu imi ies rapoartele sau ca nu stiu sa le fac. Da, da, nu radeti. It’s scary.
Asa ca, imi iau catrafusele si ma car in Nord. Pana atunci va doresc sa aveti cel mai insorit Paste, cel mai plin de bunatati, sa nu mancati prea multa carne de miel (daca ar fi dupa mine n-ati manca deloc), si sa aveti grija de voi. Nu stiu cand ma intorc, dar pe 5 mai e party la mine pe blog. Everyone is invited.

🙂 Paşte fericit, frumoşilor! 🙂