A 5-a oară

Curcubitator, Richie, Bloodie, Adelina, Dan, Radu, Cami, Nuzzu, Ionesta, Dora, Dojo, Adi, Ovidiu, Clover, un baiat cu blog caruia nu i-am retinut numele, eu si Super Andrea (non-bloggerita) am semnat luna asta condica la Intalnirea bloggerilor in Irish Pub. Si a fost fain, ca de fiecare data. Am ras, am glumit, am baut, am mancat, si ne-am simtit bine unii cu altii. Din ce in ce mai bine pentru ca relatiile se sudeaza, suntem mai dezmortiti si ne permitem sa glumim ca niste prieteni, desi ne stim de cateva luni.
Daca ai sta la alta masa si ne-ai asculta vorbind nici nu ti-ai da seama ca nu suntem cei mai vechi prieteni, ci suntem doar niste oameni care au ceva in comun si se intalnesc pentru a discuta despre pasiunile ce ne leaga. Nu se vorbeste prea mult despre blogging, nu emitem peroratii si discursuri plictisitoare despre ce trebuie sa faci ca sa ai cel mai tare blog. Eu cu Dojo am vorbit mai mult de o jumatate de ora despre animale, despre caini cu precadere, apoi am vorbit cu Richie si Bloodie despre calatoriile cu trenul si peripetiile aferente; cu Cami si Clover am vorbit despre liceele la care am fost, cu Dan si Nuzzu despre promovarea ONG-ului care acus acus se naste, cu Radu despre aparate foto, cu baiatul cu blog, al carui nume nu-l stiu, cu Dora si Adi am vorbit putin despre Schimb de carti, cu Adelina despre Olimpiadele Comunicarii si despre echipa ei care s-a calificat in finala, cu Ionesta despre parinti medici sau profesori. Deci obervati cat de variate sunt subiectele, nu e musai sa vii cu tema facuta de acasa si sa faci research pe net despre intretinerea blogului.
Sper ca lumea sa inteleaga ca nici in cazul asta, nici in cel al Schimbului de carti nu e vorba despre o secta. Incearca macar o data si poate o sa iti placa. 🙂

17 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge