A 4-a oară

Azi a avut loc a 4-a intalnire oficiala a bloggerilor timisoreni (neoficiale au mai fost vreo doua) si am fost public admonestata ca n-am facut nici o referire la acest eveniment. Nu ca ceilalti s-ar fi obosit, dar sa nu imi arate obrazul si sa nu se supere pe mine ca iarasi am plecat prea repede, o sa ma supun insistentelor, amenintarilor, rugamintilor si presiunilor ce s-au facut asupra mea si o sa scriu un post mai lung de 2 randuri despre eveniment.
Deci, dragii mei, la aceasta intalnire am fost 14 participanti, ceea ce e putin cam ciudat si neplacut, avand in vedere ca in blogroll-ul de pe tm-99-blog sunt peste 50 de bloggeri timisoreni, pe care insa nu prea ii intereseaza miscarea, desi isi anunta participarea prin comentarii. Unii, ca poate ceilalti nu au chef sa socializeze si si-au un blog pentru linistea lor sufleteasca nu pentru a-l folosi pe post de friends-maker.
Se discuta cam despre despre orice la aceste evenimente, dar in special despre bloguri: tips and tricks, explicatii, idei noi, dezbateri pe teme deja scrise, etc. Se bea, se fumeaza, se rade, se vorbeste serios, nimic iesit din comun. Sau poate ca data viitoare va fi ceva iesit din comun, pentru ca azi s-a lansat ideea unei urmatoare intalniri a bloggerilor la o partida de … paintball. Acum sa vad care mai lipseste. ;))
Ce prezenti azi au fost, in ordinea asezarii la masa: Curcubitator, Radu, Adi, Ade, Nuzzu, Ionesta, Marius, Carmen Holotescu, Mihai + un prieten, Richie, Dan, Tania (non-bloggerita, dar cititoare de bloguri), Camelia si eu (am stat printre ei, dar frumos e sa ma pun la urma 😛 ).