A 4-a oară

Azi a avut loc a 4-a intalnire oficiala a bloggerilor timisoreni (neoficiale au mai fost vreo doua) si am fost public admonestata ca n-am facut nici o referire la acest eveniment. Nu ca ceilalti s-ar fi obosit, dar sa nu imi arate obrazul si sa nu se supere pe mine ca iarasi am plecat prea repede, o sa ma supun insistentelor, amenintarilor, rugamintilor si presiunilor ce s-au facut asupra mea si o sa scriu un post mai lung de 2 randuri despre eveniment.
Deci, dragii mei, la aceasta intalnire am fost 14 participanti, ceea ce e putin cam ciudat si neplacut, avand in vedere ca in blogroll-ul de pe tm-99-blog sunt peste 50 de bloggeri timisoreni, pe care insa nu prea ii intereseaza miscarea, desi isi anunta participarea prin comentarii. Unii, ca poate ceilalti nu au chef sa socializeze si si-au un blog pentru linistea lor sufleteasca nu pentru a-l folosi pe post de friends-maker.
Se discuta cam despre despre orice la aceste evenimente, dar in special despre bloguri: tips and tricks, explicatii, idei noi, dezbateri pe teme deja scrise, etc. Se bea, se fumeaza, se rade, se vorbeste serios, nimic iesit din comun. Sau poate ca data viitoare va fi ceva iesit din comun, pentru ca azi s-a lansat ideea unei urmatoare intalniri a bloggerilor la o partida de … paintball. Acum sa vad care mai lipseste. ;))
Ce prezenti azi au fost, in ordinea asezarii la masa: Curcubitator, Radu, Adi, Ade, Nuzzu, Ionesta, Marius, Carmen Holotescu, Mihai + un prieten, Richie, Dan, Tania (non-bloggerita, dar cititoare de bloguri), Camelia si eu (am stat printre ei, dar frumos e sa ma pun la urma 😛 ).

6 Comments

 • Scaevola

  Pomodorini, nu puteti sa importati putin spirit camaraderesc de Banat si la noi, in Bucuresti? Ca pana una-alta, bloggeri de aici cred ca ar merge la paint-ball, dar numai daca proiectilele ar avea 7,62 mm si cap vidia, intr-atat de mult se “iubesc” 😀

 • Kesepian

  Dacă aflam şi eu, probabil că aş fi îndrăznit să vin, cu toate că am doar 1 lună în blogosferă :p M-aţi fi gonit? 😀
  ___________
  Kesepian.

 • daimon

  de pe blogrollu’ ala n-am cerut sa apar, deci numara -1.

  sincer, mi se pare o chestie fortata. after all, bloggingul e o .. unealta, desigur ca multi-purpose (poti sa te axezi pe blog personal, poti cauta monetizarea), dar ramane o unealta. n-as iesi din casa pentru asta.

  inteleg din primele randuri ca si tie ti s-a cam luat, oleaca, si ca n-ai vrea s-o recunosti din prima 🙂

  interesant s-o vad pe Carmen H. pe lista …

 • Tomata

  @ de ce –> Mda, ma mai gandesc daca se repeta. Dar macar vad ca v-ati conformat toti.

  @ Scaevola –> Sincer nu stiu daca se poate. 🙂 Si imi pare rau sa o spun. Cred ca bucurestenii au permanent ceva de impartit. Am auzit ca nici la petrecerea RoBlogfest nu s-au inteles bine. Noi cand ne intalnim, abia asteptam sa radem sa glumim, sa mai povestim ce am facut in ultimele 3 saptamani de cand nu ne-am vazut. Am ajuns sa ma vad cu oamenii astia pe care ii cunosc de cateva luni, mai des decat cu prietenii mei obisnuiti. Si sincer nu-mi pare rau. 🙂

  @ Kesepian –> Nu conteaza cat timp ai in blogosfera, esti binevenit la intalnirile astea. Asa ca poate data viitoare te incumeti. Dar o sansa mai apropiata ar fi Schimb de carti, daca esti cititor. Duminica viitoare. 😉

  @ daimon –> 🙂 Stiam pozitia ta fata de asta si cred ca erai unul dintre cei la care ma gandeam cand am scris ca unii nu sunt curiosi sa participe la asemenea intalniri, dar nici nu te anunti prin comentarii. Insa ii vizam pe cei care se bat cu pumnul in piept ca vin, si nu mai vin.
  Daca din „iarasi am plecat prea repede” ai inteles ca mi s-a cam luat, nu ai inteles bine. Plec mai repede pentru ca totusi este duminica si mai am si un prieten cu care vreau sa imi petrec timpul liber. Dar imi face placere sa ies la un suc cu toti cei care vin de fiecare data pentru ca sunt oameni cu interese comune. Se discuta lucuri care ne intereseaza pe toti, si cand nu ne intereseaza un subiect pe toti, poti intoarce capul sa dicuti cu vecinul din cealalta parte a mesei. Cam asta e explicatia si scuza mea. 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge