Schimbări si statusuri

Noile schimbari pe care le-a suferit blogul meu:
O pagina noua cu poze.
Posturile din saptamana 5-11 Februarie (cele care au disparut in urma schimbarii de servere de la voce.ro) le-am adaugat pentru ca nu vreau sa se piarda. Desi am insistat sa se importe pentru a nu pierde comentariile voastre, am latrat degeaba ca nu m-a bagat nimeni in seama. Asa ca, desi imi pare nespus de rau ca nu mai am parerile voastre, macar am posturile asa cum le-am scris. Apropos de asta… stie cineva vreun tool/site ca sa imi extrag continutul de pe blog, pentru a nu pierde nimic si pentru a-l pastra la mine pe calculator? (posturi + comentarii)
In sidebar am adaugat descrierea profilului meu de pe Shelfari cu tot cu link.

* * *

Cam de fiecare data cand sunt acasa si stau pe net, messengerul meu e pornit. Asta nu inseamna ca intotdeauna sunt si available for chat. Multa lume ii critica pe cei care stau pe invisible sau sunt „busy”. Ideea e ca nu intotdeauna poti sta la taclale cu toti care n-au ce face si se plictisesc si se apuca de buzz-uri. Poate ai nevoie sa vorbesti cu o singura persoana, poate ai nevoie sa te vada cineva online, sa stie ca esti acolo cand are nevoie de tine, poate, poate, poate….
Leapsa de la Carina se intereseaza asupra celor mai interesante/amuzante statusuri ale celor din lista mea, si cred ca pot sa vorbesc si despre ale mele. 😀 Nu prea sunt atenta la ce isi pun „contactii” mei la status, unii nu sunt prea inspirati asa ca nu reusesc sa imi amintesc de niciunul care sa imi fi atras atentia. Cum lista mea e impartita in tot felul de grupuri, bloggerii pe care ii am in categoria lor isi pun la status fie titlurile blogurilor lor, fie cuvinte, propozitii, fraze care sa atraga cititori. Nici eu nu sunt mai originala si fac la fel. 😀 Cu cat e mai incintant statusul, cu atat acceseaza mai multi linkul, asta cand nu se apuca sa ma intrebe pe mess ce vreau sa spun, fara sa fi citit ce am scris pe blog.
Cum nu va pot lamuri in privinta celorlati, va dau cateva exemple de-ale mele:
„imi spal poboaba capilara”
„ma invart prin casa”
„imi plimb patrupezii”
„mi-a murit o generatie de neuroni si inca una e pe duca”
(veche)
„sunt online numai pentru tine”
(veche)
„nu-s la comp, delecteaza-te cu blogul”
„raritate:gatesc!”

Si la lucru, de obicei aleg mesage, citate sau zicale in franceza sau versuri de melodii:
„Smile like you mean it.”
„Les cons ça ose tout. C’est même à ça qu’on les reconnaît.”
„Les ennuis, c’est comme le papier hygiénique, on en tire un, il en vient dix.”
„Dites une chose stupide, mais dites-la souvent, et elle finira par passer pour sage.”
„S’il n’y a pas de solution c’est qu’il n’y a pas de problème.”
„Who’s bad?”
„Ladies, shut it! Listen to me!”
„Nobody move, I’ve dropped me brain.”
(My favourite)

 

Cam astea ar fi.
Cine n-a primit leapsa asta? Sa vad pe cine n-am in lista de mess: Ciupercutza, Scaevola, Desspina, Ela, Aikisan si Blind Girl.