Timpul era pentru o schimbare

Schimbarile de care va vorbeam acum cateva zile constau in mutarea blogroll-ului intr-o pagina speciala. Am avut un picut de timp si am facut-o. Insa schimbarile s-au produs si in interiorul lui. Mi-am asumat riscul scoaterii unor bloguri din el pentru simplul fapt ca nu mai citesc ce scriu acei oameni. Imi pare rau daca am suparat pe cineva, dar consider ca lista aia de linkuri inseamna recomandarea unui continut care imi place. Erau cateva linkuri acolo pe care eu nu le accesam niciodata, dar le-am pus din respect pentru prezenta blogului meu in blogrollul lor. De acum, acolo vor aparea doar linkurile blogurilor pe care incerc sa le citesc zilnic.
Am mai adaugat si cateva nume noi, cred ca vreo 2 sau 3, si sunt convinsa ca vor mai aparea pe parcurs, pentru ca am incredere in tinerele talente care urmeaza sa isi faca bloguri.
Am incropit o mica descriere pentru fiecare dintre recomandati, care se poate dezvolta pe masura ce aflu mai multe despre ei.
Cu AdSensul inca ma mai gandesc, n-am prea mult timp sa ma documentez. Multi ati ridicat spranceana cand am adus vorba de el. Am luat aceasta optiune in considerare pentru ca mi se pare mie, poti selecta domeniul caruia vrei sa ii faci publicitate, si daca e asa, atunci poate vi se vor parea interesante linkurile promovate.

Acestea fiind zise, va doresc o Duminca placuta. 🙂