Schimb de cărţi (tot) la Old Boy’s Pub

Iarasi am ramas ultima care scrie despre eveniment. Nu a fost cu intentie, insa recunosc, am uitat. A sasea editie a Schimbului se petrece in weekendul asta. Cu parere de rau, dar fara coada intre picioare, ma duc din nou cu cartile necitite. Nu din lipsa de interes ca data trecuta, ci pentru ca luna asta, si la mine si la altii s-a desfasurat in voie Maria Sa, Sesiunea. Si cum incerc sa ma conving ca sunt o masteranda silitoare, mi-am petrecut juma’ de luna citind despre teoria informatiei si despre mass-media. Urmatoarea jumatate de luna mi-o voi petrece studiind analiza semiotica. In fine, m-am scuzat destul? 😀
Acum adopt fata de catel abandonat si ii rog pe cei ce o sa vina la Schimb sa ma lase sa pastrez cartile pe care le-am luat in ianuarie, pentru ca chiar vreau sa le citesc. Va rooooog!
Informatiile despre caracterul national si international al acestor intalniri, le gasiti pe site-ul oficial. Se intampla in multe orase din tara, asa ca bagati nasul si dati fuguta cu cartile la schimb.

Pentru novici reiau explicatiile:
Schimb de carti este o intalnire cu tente culturale, dar totusi amicala, unde lumea se duce sa imprumute altora o carte-doua. Totul se face pe baze de liste, nimic nu se pierde, nimic nu se ascunde, nimic nu se deterioreaza. Cartea se intoarce la proprietar dupa ce toti se satura de ea si nimeni nu mai e curios sa o citeasca. La fiecare intalnire, aduci o carte noua, iei alta acasa si pana luna viitoare o citesti. Cam astea ar fi regulile, nimic mai simplu.

Duminica, 3 februarie 2008, ora 15:00
Old Boy’s Pub

Piata Crucii, str. 1 Decembrie 1918, Nr.27