Să inceapă Dadaismul

A trecut leapsa cu 123, foarte asemanatoare cu 111, n-am facut-o, desi am fost vizata, mi-am cerut scuze motivand ca incerc sa nu ma repet. Inca ii mai cer scuze Alexandrei (Later edit: si lui Nuzzu) pentru asta. 😀 Acum 2 zile, Scaevola a lansat o alta leapsa, tot ceva de genul „deschide la pagina X si zi-ne ce scrie” doar ca urmarea e interesanta. O sa dau cu copy-paste-ul pe cerintele ei pentru ca, sincera sa fiu, sper ca am inteles bine ce trebuie sa fac:

1. Deschideti o carte de beletristica (deci sa nu fie ceva despre ingrijirea viermilor de matase sau despre bolile ORL, ca iese alta dandana!) la pagina 69. Zic 69 fiindca sigur o sa tineti minte cifra asta…
2. Alegeti prima fraza pe care va cade privirea si scrieti-o pe blog. Dati leapsa mai departe UNEI SINGURE PERSOANE.
3. Cel care primeste leapsa va respecta aceleasi reguli, doar ca va adauga fraza gasita de el in coada celei primite si va da mai departe constructia realizata.

In speranta ca am inteles bine, am luat Suflete moarte (cartea cu care ma… chinui delectez de o luna) si am extras de la pagina 69 urmatoarea fraza: „In cateva minute ar fi intrat negresit in vorba si ar fi legat o stransa cunostinta, inceputul fiind facut si ambii apucand sa-si exprime aproape simultan satisfactia ca praful drumului se potolise dupa ploaia din ajun si ca e o placere sa calatoresti pe racoare.”

Acum trebuie sa o lipesc in coada frazei lui Scaevola si urmatorul isi va lega citatul de a mea. „Struto-camila” de care zicea El Sce va fi analizata dupa ce se invarte prin blogosfera.

Cand ai de-a face cu francezi, n-ai voie sa spui adevarul, daca aceasta le raneste cumva mandria. In cateva minute ar fi intrat negresit in vorba si ar fi legat o stransa cunostinta, inceputul fiind facut si ambii apucand sa-si exprime aproape simultan satisfactia ca praful drumului se potolise dupa ploaia din ajun si ca e o placere sa calatoresti pe racoare.

Sunt obligata sa dau leapsa unei singure persoane si mi-e ciuda, pentru ca de obicei sunt darnica. O sa credeti ca fac favoritisme. Nu e adevarat.

White Noise cred ca are deja o carte la indemna sa prelungeasca povestea.