Ricky, în splendoarea fericirii lui

De nenumărate ori mi-am propus să-l filmez pe Ricky când mă duc după el la pensiune, dar de îmi aduceam aminte în mașină sau acasă. Sau, alte ori eram singură și nu puteam să o fac singură. De data asta, fiind și cu Sotzu’ și aducându-mi aminte la timp, am bucuria să vi-l arăt într-unul din cele mai fericite momente ale lui. Așa face de fiecare dată când mă duc să-l recuperez, câteodată și când vin acasă după o zi de lucru. Momentele astea sunt întotdeauna egale cu fericirea. Și pentru el și pentru mine. Ah, și musai să menționez: Ricky împlinește 11 ani peste câteva zile. 🙂

Ricky meets his human from Tomata cu Scufita on Vimeo.

12 Comments

 • Andreea Nastac

  Asta e primul clip pe care il vad azi, si sincer mi-a facut ziua mai buna. Vreau sa-ti spun ca la mine in fata caminului e o catelusa care sare in sus de ficare data cand ma vede, deci nici nu ma gandesc la fericirea lui Ricky cand te vede pe tine. Te lasa fara cuvinte.
  Sa-ti traiasca sanatos multi ani de acum inainte! 🙂

 • Mihaela

  mie imi place veselia lui. si cum arata pensiunea. de obicei nu-mi place sa fac observatii, dar ‘Ricky meets his human’ nu are sens in engleza. se simte tradus cuvant cu cuvant din limba romana.

 • mara

  Doamne ce-mi amintește de Pepsi al meu! Aceeași energie la bătrânețe, doar că pe altă culoare. 🙂 Viață lungă și sănătoasă îi dorim și fără chinuri la sfârșit!

 • dojo

  Sa traiasca si sa fie sanatos 🙂

  La mine Junior face si acum scamatorii de genul asta, cand merg la ai mei (mai nou o data pe saptamana, duminica, atunci cand le duc si nepoata/stranepoata). Prima chestie pe care o fac e sa le pasez scaunul de masina cu a mica si sa ma ocup de nebun, pana nu urca si el in scaun peste fata. Apoi ma spal pe maini si sunt gata sa redevin mama de copil 😀

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge