Retrospectiv

Acum 12 ani: 22 Ianuarie 1996
“De lunea trecuta si pana joi, 18, am fost bolnava. Din clasa au lipsit 17 elevi. Trebuia sa dam lucrare la mate, dar n-am mai dat, deoarece eram prea putini. […] Astazi, mami mi-a dat 2000 de lei sa merg sa cumpar hartie igienica. Am cumparat doua si 1300 mi-au mai ramas sa imi cumpar inel de la Magico. Ma duc sa duc cartea la biblioteca si trec si prin centru, dar asta nu stiu cand va fi.”

Acum 10 ani : 24 Ianuarie 1998
“Eu nu fac prea bine. Am asa niste probleme ca nu-mi vad capul. Adica nu le pot spune probleme, dar totusi… Zilele trecute am primit scrisoare de la G. M-am bucurat asa mult, cred ca nici daca primeam poza de la Nick, nu ma bucuram asa. Cand am vazut poza, am crezut ca innebunesc. Imi doream nespus sa fie langa mine, sa il imbratisez. Am mai vorbit cu el la telefon, i-am scris si eu si sper sa-mi raspunda. O parte din mine vrea sa fie cu el, alta nu prea. Nu sunt sigura pe sentimentele mele si urasc aceasta nesiguranta.”

Acum 9 ani : 24 Ianuarie 1999
“Azi ar fi trebuit sa fie o zi cu amintiri de aseara. Dar nu a fost asa.Din ce cauza? Pentru ca R nu a fost. Puteam sa jur ca asa se va intampla. […] Mi-a spus ca nu stie daca vine sau nu in Timisoara. N-a venit, dar nici un telefon nu a dat sa-mi spuna. […] R mi-a aratat de multe ori ca tine la mine. Daca chiar voia sa ma vada, venea si pe jos, nu cu trenul. In fine, eu simt de parca relatia noastra ar fi luat sfarsit.”


Acum 8 ani: 23 Ianuarie 2000
“Am niste nervi de nu ti-i pot descrie. Din ce cauza? A lui mami. Parca a innebunit. Ieri am fost in discoteca, dar mai bine nu ma duceam. M-a lasat numai pana la 12:30 si la 12 fara ceva de-abia au dat drumul la muzica. Macar am „evadat” din atmosfera de scandal de acasa. Toata ziua au urlat si au tipat numai sa gaseasca un nod in papura sa nu ma mai lase.”

Acum 7 ani: 23 Ianuarie 2001
“De fapt am fost de doua ori la teatru cu Laura, la Liliacul si la Dancing Queen, balet pe muzica de Queen. Au fost faine amandoua. Am mai fost si la majoratul lui Mihă, unde unul Andrei, destul de dulce, a vrut sa ne combinam. Eu nu am vrut pentru ca nu am nevoie de prieten.”

22 Ianuarie 2008 – Heath Ledger a fost gasit mort. 🙁