Ma inclin

Planuiam sa scriu o explicatie in acest sens demult, dar am tot amanat. Parca nu gaseam un motiv destul de bun. Dar iata ca ieri s-a ivit. In urma unor comentarii ale voastre, am ramas foarte placut impresionata si miscata. Faptul ca m-ati mustrat pentru absenta nemotivata de sambata a echivalat cu toate complimentele pe care le aduceti unor posturi pe care le scriu si pentru asta tin sa VA MULTUMESC din suflet ca va rupeti cateva minute din timpul vostru pentru a citi blogul meu si pentru a lasa cateva randuri aici. Lista celor carora as vrea sa le multumesc in parte e prea lunga sa o scriu aici, dar voi avea grija sa o fac cumva candva.

Explicatia, sau mai degraba precizarea insotita de explicatie, pe care voiam sa o dau demult e urmatoarea: se poate intampla sa nu postez o zi, sau doua la rand, fara sa va previn asupra acestui fapt, dar nu mai mult de atat. In cazul in care trec mai mult de 3 zile si n-am postat nimic, cu siguranta mi s-a intamplat ceva. Doamne fereste! La fel ca si cu punctualitatea. Eu intarzii foarte rar si asa cum i-am spus lui Iubi: “Daca nu ajung la 5 minute dupa ora stabilita, suna-ma, am patit ceva.”

Si o alta precizare, daca tot suntem aici: acest blog nu va fi niciodata sters. Inchis, poate, dar sters niciodata. Cel putin nu de mine. Nu stiu ce motiv ma va putea determina sa il inchid, poate la un moment dat voi simti ca am spus prea multe sau ca nu mai am nimic de spus, dar ce am spus pana acum, va ramane aici pentru totdeauna. A-l sterge ar insemna sa ma neg, sa ma reneg si sa imi anulez afirmatiile. Asa ceva nu e posibil.

Va multumesc pentru atentia voastra !