Mes délires

Mi se intampla rar sa zic despre un barbat ca e sexy sau si mai grav, ca ma excita. Dar cazurile in care mi se intampla sa zic si sa simt asta sunt cu adevarat momente de mare intensitate. Din aceasta prezentare, care aduce mai mult a delir, este exclus Iubi; pentru ca personajele in cauza sunt pur virtuale si as spune chiar inexistente in ceea ce ma priveste, desi dovada realitatii lor e atat de evidenta incat ma simt datoare sa va lamuresc. Oamenii pe care ii vad, ii aud la televizor sau la radio sau in calculatorul meu sunt ca si oamenii din carti. Ei exista in timpul lor, si ceea ce ajunge la mine e un mesaj pe care eu il categorisesc ca apartinand unei alte dimensiuni. In fine… nu asta e important, sunt sigura ca am reusit sa va ametesc de tot cu introducerea asta asa ca patrund in subiect.

Prima data in viata mea cand am zis despre un barbat ca e sexy a fost cand l-am vazut pe Ville Valo in Join me in death. Stiu ca o sa ramaneti socati si ca va veti simti dezamagiti de mine, dar asta e. Gusturile nu se discuta. Imi place si muzica lui si m-as topi toata daca as fi fata in fata cu el. Pentru oripilarea voastra completa, aflati ca primul vis umed din viata mea de adolescenta, l-am avut cu el. Dar, enough information…

Noua mea obsesie in materie, ce dateaza de sambata seara, e o voce. Lasand la o parte faptul ca vocea se exprima in franceza (limba prin definitie sexy, senzuala, erotica, roamantica), mai e si atribuita unui chip care ma atrage. Cine il asculta prima data pe Garou si nu ii vede moaca are impresia ca e un moş a la Joe Coker, cu o voce sublima si niste versuri de fac si pietrele sa planga. Dupa ce asociezi vocea cu o faţă s-ar putea sa ai surprize. Va zic atat: uitati-va la asta si comunicati-mi parerea.

Barbatul care stie sa faca dragoste pe verticala, care isi unduie corpul cum nici nu iti poti imagina ca se poate si te priveste constant in ochi in timp ce te scurgi in bratele lui, face orice femeie sa transpire si sa tremure. Un astfel de barbat e Mihai Petre…Uf, nu pot decat sa suspin si sa iau o infatisare tampa de copila indragostita cand ma gandesc la pasii de dans in care isi duce traiul cu Elwira…

Aspectul de baiat rebel, tacerea lui zapacitoare, senzatia pe care ti-o da tot timpul ca in ceea ce-l priveste nimic nu e sigur dar totul e intens, ideea ca nu va fi niciodata numai al tau si ca nestatornicia lui va face multe alte demoazele sa lacrimeze noaptea in iatacuri si fiecare dintre ele are impresia ca il va imblanzi, si fiecare ii e recunoscatoare ca i-a acordat un timp din viata lui… si asta ma face sa tresalt cand dau cu ochii de imaginea lui Florin Piersic Jr.

Sa nu ma mai intind cu vorba va mai spun ca cel mai sexy mi se pare un barbat care ma inhiba cu desteptaciunea lui fara a ma face sa ma simt proasta. Un barbat care ma provoaca si care imi apreciaza rezultatele. Un barbat sigur pe sine, cu picioarele pe pamant care lasa o singura femeie sa il vada in slabiciunile lui.

Dar stim cu totii ca idealul feminin si masculin nu exista. Asa ca se ne multumim cu ce avem langa noi. Ah! Si va rog sa nu va bagati picioarele in gusturile mele!