Al doilea copil

Ma gandeam de ceva vreme sa il fac pentru ca a inceput atat de mult sa imi placa lumea pe care mi-a dezvaluit-o primul incat satisfactiile sufletesti pe care mi le aduce sunt extraordinare. Acum ca il am deja si pe al doilea, cu siguranta primul nu va suferi de neglijare ci vor creste amandoi in acelasi timp.
Al doilea copil beneficiaza de faptul ca are 3 mamici, nu numai una. Asa ca, sub ochii a trei perechi de ochi va creste si se va face mare mare.
Am hotarat sa il botez Cuvintele din carti si el va fi mandria mea si a celorlalte doua colaboratoare (Winter Jasmin si Cory) care il vor ingriji regulat. E un blog, bineinteles, nu stiu la ce v-ati gandit iarasi. 😛
Acest blog va fi un fel de baza de date a citatelor din cartile citite atat de noi 3 cat si de voi, cei care cititi. Nu stiu daca mai exista un asemenea blog, n-am verificat, ideea e ca el exista in primul rand pentru ca eu am vrut sa indosariez undeva toate vorbele frumoase pe care le-am extras din atatea romane care mi-au ramas in suflet. Sunt sigura ca multi dintre voi aveti obiceiul de a nota cateva randuri care v-au ajuns la inima si va pun pe ganduri de fiecare data cand le recititi. Ei bine, de ce sa nu facem asta online.
Despre ce se vrea a fi acest blog cititi aici. In mare o sa va spun ca:
  • fiecare post contine fragmente dintr-un singur roman
  • fiecare post face parte din categoria unui autor
  • fiecare post accepta numai commenturi ce contin alte citate decat cele prezentate de noi, parerile personale nu sunt acceptate
  • comentariile sunt moderate si orice opinie va fi indepartata.
Acestea fiind spuse, va invit pe toti cei care aveti asemenea citate si vreti sa le impartasiti cu lumea intreaga sa le trimiteti pe una din adresele de la contact pentru a fi publicate. In functie de preferinte, vom afisa numele furnizorului de material.