Who’s your daddy?

Ma gandeam ca e nedrept sa vorbesc numai despre mami (aici si aici), despre Benny si Ricky (aici), despre prieteni si nu despre o alta persoana foarte importanta in viata mea. Si anume: tati.
O sa va povestesc cum ma considera el inca un copchil. Cand mi-au furat-o pe Pinkie si am constatat fapta, imediat l-am sunat pe el cu vocea tremuranda si stiti ce mi-a zis? “Lasa ca iti cumpara tati alta.” 🙂 De parca eu nu mi-as permite sa imi cumpar singura o bicicleta. Nu mi-a cumparat, dar felul cum a zis-o a fost tare dragut si m-a facut sa zambesc. O alta faza de genul: era la Mall sa verifice ceva la Vodafone si m-a sunat sa faca o proba. La sfarsit m-a intrebat: “Sa iti iau ceva de aici?”. Ce e amuzant in povestea asta e ca tatal meu nu e the Mall type, se duce acolo foarte, foarte rar, si nu stie ce se petrece in lumea fiÅ£elor, asa ca daca eu as fi avut vreun moft sa ii cer ceva, oricum n-ar fi stiut ce sa imi ia. Asa ca i-am zis ca nu.
As putea sa va mai povestesc cum e sa fii my father’s daughter. Intr-o zi, mai demult, aveam cred vreo 19-20 de ani, ma duc si eu la un…cum sa ii zic eu mai frumos…un “bar” (semana mai mult a birt) de la mine din zona. Pe acolo mergeam mai des tati sa bea seara cate o bere… Ma pun eu la masa cu o prietena, care era vanzatoare acolo si vine unu’ sa se bage in seama… Si incearca asta dume si expresii, care mai de care mai expirata si nu pricepea ca nu ma interesa persoana lui…La un moment dat apare altul, pe care eu nu il cunosteam si zice: ” Vezi, ma, ca e fata lu’ Ursu.” Huh??? So?? La auzul acestora, tipul se retrage si eu cu prietena ramanem gura-casca. Bine ca scapasem de el, dar care era faza? Ce facuse taica-miu asa de rau incat sa ii fie frica aluia de mine. Nu facuse nimic rau, doar ca toata lumea il stie si il respecta. 🙂 Na, cam atat for now despre tati.
Sa nu va faceti impresia ca daca am scris despre el in termeni mai laudativi, il iubesc mai mult ca pe mami. Nu. Pur si simplu mi-am amintit de situatiile astea. Sa vedeti cand va voi povesti despre crizele lui de istericale… aia-i distractiv.