Nicu Alifantis cântă la Timișoara pentru dragoste, femei și prietenie

Despre Mozaic, ultimul său material, Nicu Alifantis spune:

A fost o poveste de dragoste, spusă în diferite feluri, graiuri, aidoma unui mozaic.
Un amalgam de ritmuri şi stiluri muzicale, de instrumente clasice şi exotice, de sonorităţi neaşteptate, precum o îmbrăţişare deosebit de tandră. 14 cântece dedicate femeii, dragostei şi prieteniei, fiecare cu istoria sa.

No ziceți, nu-i ăsta un motiv destul de bun să vreți să mergeți la concert, mai ales că vine 8 martie și ne place să ne simțim răsfățate? Asta lăsând la o parte faptul că poate vă place Nicu Alifantis de când a început el să cânte. Am vrut numai să vă spun că pe 23 februarie, vine și cântă la Timișoara. La Filarmonică. De la ora 20. Bilete (care costă de la 15 la 35 de lei) găsiți la Cărturești, în magazinele Orange, Germanos sau de la casieria Teatrului Național. Dar și pe net aici. Iar dacă participați la concursul ăsta, poate le puteți și câștiga.

 

Mă bucur să vă mai spun că acest concert e posibil datorită fetelor de la PR Beta (Nebu, Cristina și Alexandra) și lui Boghi. Iar ajutor le-a venit din partea Primăriei, a Filarmonicii, de la Timisoreana, de la cei din PLAI, 24FUN şi Carturesti.

Ne vedem acolo? Apropos, dacă nu sunteţi din Timişoara, Nicu Alifantis vine şi la Pitești, Focșani, Galați, Constanța, Tulcea, Buzău, Ploiești, Brașov.

4 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge