5 feluri de a-mi câștiga inima

BC – Ziua 1

O să presupun că prima cerință din challenge se referă la câștigarea inimii de către un bărbat. Cum deja inima mea îi aparține unuia, o să fac un exercițiu de imaginație și-o să-mi închipui că sunt singură. Cum ar putea un bărbat să-mi câștige inima?

Să-i placă animalele – e drept că Sotzu’ nu-i mare fan și am muncit puțin să-l fac să vadă farmecul câinilor. Dar cum exercițiul ăsta e la modul condițional-optativ, acel necunoscut cu siguranță ar puncta dacă ar iubi animalele.

Să îi placă să călătorească – cu cât mai multe țări văzute, cu atât mai bine. Cu cât mai multe planuri de călătorie, cu atât mai minunat.

Să știe să danseze – mvai, cât de sexy pot găsi un bărbat care știe să se miște. N-am norocul ăsta cu Sotzu’, dar na… nu le poți avea pe toate.

Să citească – nu etichete, nici prospecte, nici broșuri, ci cărți. De preferat beletristrică, să avem ce dezbate.

Să îmi acorde libertate și spațiu. Dar nu prea multă că am ajunge să facem totul separat. Îmi place să merg la întâlniri sau evenimente care nu îl interesează pe Sotz, îmi place că și el are propriile-i pasiuni care nu mă implică pe mine, dar mi-ar plăcea să avem și mai multe lucruri în comun, să facem mai multe împreună.

Astea sunt doar 5 dintre ele, că știți cum sunt femeile, lista noastră e foarte lungă când vine vorba de așteptările pe care le avem de la un bărbat. Să zicem că-s 80% mulțumită de ce am, că loc de îmbunătățire e întotdeauna. Nimeni nu-i perfect. 😀

7 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge