Fii acolo unde îți sunt clienții

Dacă am învățat un lucru despre companii și firme de când activez pe internet, acela e că TREBUIE să aibă o prezență în online. Fie că e vorba despre un site (chiar imperios necesar), fie despre o pagină de facebook, orice SRL ar trebui să fie ușor de găsit, dar și de contactat. Din păcate, nu toți business owner-ii știu și înțeleg asta, ceea ce e destul de frustrant pentru oamenii care au impresia că găsesc orice pe net. Oameni așa ca mine și ca voi, cititori de bloguri.

De asta admir excesiv o companie care nu numai că e prezentă în online cu site și pagină de facebook, e prezentă peste tot unde sunt clienți. E drept că nu orice domeniu poate fi exploatat pe orice platformă de social media, dar cu o agenție de PR isteață în spate, EȘTI acolo unde trebuie. La capitolul ăsta AVON conduce detașat aș putea spune, pentru că tocmai au lansat o campanie video  interactivă pe Instagram. E prima din România, așa că se cuvine un „Bravo!” mare și lat. Eu nu-s consumatoare de Instagram, sunt prea îndrăgostita de Pinterest și Facebook pentru a-mi diviza atenția, dar am prieteni, rude și cunoscuți care îl folosesc non-stop. Dacă vă numărați printre ei, poate vă interesează despre ce e vorba.

Campania AVON îți dă LIKE continuă prin lansarea primului video interactiv pe Instagram, video filmat exclusiv cu iPhone-ul. Pe Instagram/AvonSpace le puteți urmări pe cele trei fete, Like – hipsterița, Live – sportiva, Love – romantica – la cumpărături. Nu le urmariți degeaba pentru că undeva, printre hashtag-uri veți găsi și #castigasupershock. Pentru că AVON nu lasă nimic nerăsplătit, dacă navigați din hashtag în hashtag, puteți câștiga o mascara Super Shock. Cum funcționează? Dați follow contului de Instagram al AVON, găsiți cel mai recent clip postat și accesați hashtagurile până ajungeți la cel câștigător. Nu pare greu.

Nu-mi rămâne decât să vă urez bafta și să vă spun că mascara chiar merită să fie descoperită.