Ce inseamna o zi libera cand toti sunt la serviciu

Inseamna ca poti rezolva in cateva ore ce n-ai rezolvat in 3 saptamani. Ba pentru ca inchidea inainte sa pleci de la serviciu, ba pentru ca ziua are doar 6 ore dupa ora 17 si nu-s suficiente sa le faci pe toate.

Sambata am fost la Budapeste la Ikea pentru a cumpara restul de mobila si ajungand acasa pe la opt seara, credeam ca o sa ne petrecem duminica asambland mese, scaune si birouri. Ne-am incapatanat si-am terminat chiar sambata seara. Terminati eram si noi la capatul acestei actiuni, dar bucurosi ca sufrageria incepe incet-incet sa prinda o forma. Mi-am dat seama insa ca mai sunt atatea de facut incat mi-am luat ziua de azi libera sa putem umbla peste tot sa mai cumparam si sa rezolvam chestii amanate de prea mult timp. Asa ca de dimineata am inceput cu Hornbach-ul de unde ne-am cumparat ceva cabluri, lustra, un ceas si mancare pentru Ricky, am continuat cu Dedeman, de unde ne-am cumparat caloriferul, inca o orhidee pentru noul meu pervaz super lat si alte maruntisuri, ne-am oprit si la bijuterie sa ne alegem verighetele ca deja era a treia oara cand incercam si nu ajunsesem la nici o concluzie, dupa care am incheiat circuitul cu pranzul la mall si plata RDS-ului. Am insirat toate astea pentru ca, daca le impartim pe zile as fi avut nevoie de mult mai multe drumuri impartite pe zile, nervi, stres, dar mai ales oboseala. Stateam cu Iubi si concluzionam ca maine seara totul va fi gata: lustra, caloriferul, etajerele si ceasul montate, cablurile trase, televiziunea si internetul functionale, reparatiile din jurul usii si al prizelor si voila, dupa mai bine de o luna de casa intoarsa, putem incepe sa mutam totul la locul lui si sa despachetam cutiile. Mai trebuie sa vina mobila facuta la comanda si sufrageria e completa. Si, daca ne mai raman ceva banuti, poate schimbam si canapeaua…

Nu stiu cum trec altii prin renovari, santiere si redecorari de interioare, dar pe mine experienta asta m-a secat de puteri si de ganduri. Desigur, totul o sa arate asa cum am visat de cand mi-am facut cont pe Pinterest, dar daca ar fi sa o iau de la capat, mi-as baga picioarele si m-as duce in vacanta. Poate chiar in 2 vacante cu toti banii pe care i-am bagat intr-o singura camera.

Si pana la nunta mai sunt putin sub 2 luni. Nici acolo nu sunt toate in regula, dar sper sa fie mai lejer decat cu zugravitul.