… sau poate la spa

Vă spuneam sâmbătă de câteva chestii care s-au mai întâmplat în ultimul timp. Ah, de-ar fi totul atât de simplu şi de uşor ca scrisul  unor liniuţe! Ce nu s-a citit poate printre rânduri sunt nervii şi dezamăgirea scoase la iveală de constatarea că parchetul trebuie înlocuit, la fel şi uşa de la sufragerie si sticlele de la un geam :(. În traducere, asta înseamnă că s-au cam dus banii de mobilă pentru că parchetul şi uşa nu-s deloc ieftine – şi credeţi-mă că nu am gusturi scumpe. Peste toate astea, am uitat că mai am nevoie şi de un calorifer, că lustra n-am pus-o pe lista de cumpărături şi că probabil mobila va fi cumpărată după nuntă, că resursele financiare dedicate acestui demers au ajuns pe fundul sacului.

Dacă mai adaug şi că alerg dintr-o parte în alta ba după materiale de construcţii, ba după meşteri, ba după rochia de mireasă, ba la maică-mea, ba la lucru, ba de la lucru… poate v-aţi putea-o închipui pe Tomata sub formă de titirez.

Am nevoie de somn, de relaxare, de timp pe care să-l pierd uitându-mă la filme sau la seriale, citind sau pur şi simplu stând. Sau, de ce nu un weekend la spa sau un spa la mine acasă. Numai că spa-ul la mine acasă ar însemna în primul rând să nu mă mai împiedic de cutii de carton, să nu mai stau cu biroul în dormitor, cu fotoliile pe hol şi cu hainele în alte cutii, în garsoniera lui Iubi. Iar dacă cineva mi-ar face masaj la sfarşitul unei astfel de zile, zău că nu m-aş supăra, cu toate că nu-s deloc adepta masajului. Da’ decât să mă trezesc dimineaţa ca şi când în timpul nopţii cineva m-ar fi băgat într-un sac şi m-ar fi lovit cu parul, mai bine m-aş lăsa frământată cumva mai domol.

În aceeaşi serie de idei, Avon relansează gama Planet Spa. De fapt, relansează 5 din cele 9 subgame Planet Spa, printre care şi Planet Spa cu minerale de la Marea Moartă. Le-am poemenit pe acestea pentru că din gama asta am un unt de corp care miroase absolut divin. Nici măcar nu mai am nevoie de parfum dacă dimineaţă, înainte să plec la serviciu, mă dau cu el pe picioare şi pe mâini. Mirosul rămâne la fel de intens de dimineaţă până spre ora 17, când plec de la serviciu şi când ajung acasă şi mă umplu de praf. Aş putea spune că adevăratul spa e la lucru, nu acasă.

Şi dacă tot vorbim de Avon, dacă sunteţi din Iaşi, Craiova, Bucureşti, Timişoara, Cluj, Ploieşti, Braşov, Sibiu, Galaţi sau Constanţa, poate veţi vrea să nu rataţi concertul Antoniei, noua ambasadoare de brand a Avon-ului. Urmăriţi pagina oficială pentru mai multe detalii şi pentru datele concertelor.

Şi-acuma, revenind puţin la ideea de spa, aţi fost careva?

11 Comments

 • Teodora Elena

  Am fost la SPA la noi in TM acolo pe calea Lugojului. E foarte frumos si relaxant – do-stil.ro
  Poate apuci sa dai o fuga intr-o sambata pana acolo 🙂

 • IQ

  hihi…se vede deja cum afecteaza casnicia viata. Cand te gandesti la relaxare enumeri orice altceva decat ceva activitati in bratele iubitului care, daca sunt executate conform manualului, aduc relaxare mai profunda si mai de durata decat orice masaj sau seriale (really?).

  • Tomata

   da, am cam trecut de relaxarea in bratele iubitului si fluturasii indragostirii din primii ani de relatie. Dupa 7 ani iti gasesti relaxarea in somn, mult somn, crede-ma. si da, really, serialele relaxeaza, mai ales alea la care doar te uiti fara sa te consume emotional in vreun fel. nu stiu cati ani ai, dar am vaga impresie ca o sa-ti schimbi parerea pe care o ai acuma.

   • demo

    aww..nu spune asa, ca ma sperii. fluturasii trebuie sa traiasca vesnic si sa nu fie ucisi de maratoane de somn (recordul meu personal de somn e de 15 ore din 24).

 • Gossip Girl

  nu am fost de curand insa tare as avea nevoie de o vacanta in care sa fac tot ce mi place, inclusiv sa merg la SPA!!!!

 • Sirg

  Si eu mi-am facut diverse lucrari in apartament si de fiecare data am depasit bugetul alocat.
  Daca ai un apartament de la parinti sau nerenovat de 20 de ani, atunci inseamna ca esti ca mine.
  Mie aproape fiecare mester mi-a spus ca trebuie sa schimb tot daca ma apuc de lucru la o camera.
  Cel mai simplu este te limitezi la a zugravi. Asta e schimbarea cu cel mai mare impact vizual. Daca vrei sa faci alte schimbari atunci una o aduce pe cealalta. O chestie pe care multi o ignora este faptul ca in toate camerele trebuie refacuta instalatia electrica pt ca astazi ai de 10 ori mai multe electronice si electrocasnice ca in anii 70 si iti trebuie prize bune in perete, nu prelungitoare peste tot.

  • Tomata

   pai initial erau in plan doar zugravitul si schimbarea mobilei.
   iar cand sa curat parchetul, tot era umflat, patat etc. si am chemat o echipa de parchetari sa constate si au zis ca sub nici o forma nu poate fi raschetat si paluxat, ci inlocuit. deci trebuia facut. apoi, usa de la camera, patata si ea nevoie mare, cu o clanta defecta, geam stropit etc… – arata ca nuca-n perete. deci trebuie inlocuita si usa. dupa care… ceea ce mie mi s-a parut o lucrare usoara s-a dovedit a fi o inlocuire totala a unui geam. :-s si iac-asa am ramas fara mobila :))

   iar de prize am umplut peretii :))

 • madlen

  Noi am stat ceva ani fara sa aducem nicio imbunatatire apartamentului cumparat (motive de genul timp, bani ori amandoua); si am stat ce-am stat si-am mai fi stat noi daca… daca nu eram la ultimul etaj si ploaia nu ne-ar fi patat tavanele… Si asa am decis noi ca-i timpul de-o schimbare. Si de la zugravit (cu un termen de finish de 7 zile) am ajuns la a schimba TOT (doar ceva mobila o scapat). Culoarea tavanelor este sublima si ne-am putut bucura de ea fix o luna, ca iara or venit ploile si au inundat terasa blocului (totul era decopertat fix cand au inceput din nou niste ploi torentoale). Dar nici nu ma mai gandesc la vreo schimbare. Las asa cum e. Somn si filme, filme si somn – reciproc amandoi (nu ca si am avea parte de ele, of).

 • lala

  eu dupa 7 ani mai gasesc relaxare in bratele iubitului/sotului.
  bine ca ai ce sa zugravesti si ce sa schimbi, noi cu banii dupa nunta ne-am luat apartament semifinisat unde a mai trebuit sa bagam o caruta de bani sa-l punem la punct. esti norocoasa ca ai apartamentul tau.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge