… sau poate la spa

Vă spuneam sâmbătă de câteva chestii care s-au mai întâmplat în ultimul timp. Ah, de-ar fi totul atât de simplu şi de uşor ca scrisul  unor liniuţe! Ce nu s-a citit poate printre rânduri sunt nervii şi dezamăgirea scoase la iveală de constatarea că parchetul trebuie înlocuit, la fel şi uşa de la sufragerie si sticlele de la un geam :(. În traducere, asta înseamnă că s-au cam dus banii de mobilă pentru că parchetul şi uşa nu-s deloc ieftine – şi credeţi-mă că nu am gusturi scumpe. Peste toate astea, am uitat că mai am nevoie şi de un calorifer, că lustra n-am pus-o pe lista de cumpărături şi că probabil mobila va fi cumpărată după nuntă, că resursele financiare dedicate acestui demers au ajuns pe fundul sacului.

Dacă mai adaug şi că alerg dintr-o parte în alta ba după materiale de construcţii, ba după meşteri, ba după rochia de mireasă, ba la maică-mea, ba la lucru, ba de la lucru… poate v-aţi putea-o închipui pe Tomata sub formă de titirez.

Am nevoie de somn, de relaxare, de timp pe care să-l pierd uitându-mă la filme sau la seriale, citind sau pur şi simplu stând. Sau, de ce nu un weekend la spa sau un spa la mine acasă. Numai că spa-ul la mine acasă ar însemna în primul rând să nu mă mai împiedic de cutii de carton, să nu mai stau cu biroul în dormitor, cu fotoliile pe hol şi cu hainele în alte cutii, în garsoniera lui Iubi. Iar dacă cineva mi-ar face masaj la sfarşitul unei astfel de zile, zău că nu m-aş supăra, cu toate că nu-s deloc adepta masajului. Da’ decât să mă trezesc dimineaţa ca şi când în timpul nopţii cineva m-ar fi băgat într-un sac şi m-ar fi lovit cu parul, mai bine m-aş lăsa frământată cumva mai domol.

În aceeaşi serie de idei, Avon relansează gama Planet Spa. De fapt, relansează 5 din cele 9 subgame Planet Spa, printre care şi Planet Spa cu minerale de la Marea Moartă. Le-am poemenit pe acestea pentru că din gama asta am un unt de corp care miroase absolut divin. Nici măcar nu mai am nevoie de parfum dacă dimineaţă, înainte să plec la serviciu, mă dau cu el pe picioare şi pe mâini. Mirosul rămâne la fel de intens de dimineaţă până spre ora 17, când plec de la serviciu şi când ajung acasă şi mă umplu de praf. Aş putea spune că adevăratul spa e la lucru, nu acasă.

Şi dacă tot vorbim de Avon, dacă sunteţi din Iaşi, Craiova, Bucureşti, Timişoara, Cluj, Ploieşti, Braşov, Sibiu, Galaţi sau Constanţa, poate veţi vrea să nu rataţi concertul Antoniei, noua ambasadoare de brand a Avon-ului. Urmăriţi pagina oficială pentru mai multe detalii şi pentru datele concertelor.

Şi-acuma, revenind puţin la ideea de spa, aţi fost careva?