11 chestii, 11 întrebări

Da, e vorba despre leapșa care circulă prin blogosferă de ceva vreme. A ajuns și la mine, deși acu câteva săptămâni plănuiam s-o fur. Am uitat. A venit singură la mine. Leapșa zice așa:

1.    Mulțumește celui/celei care te-a nominalizat: Mulțumesc, Ddunia. 🙂
2.    Scrie 11 lucruri despre tine – de parcă 1.590 de posturi (ăsta e al 1.591-lea) ar vorbi despre altcineva. Dar nu mă trag pe fese, vă mai zic 11 dacă-i musai, pe care sper că nu le-am mai spus aici, da’ dacă am făcut-o, rogu-vă să mă iertați.

a)    Îmi doresc un iPhone 4 sau 4S, am primit o ofertă de 4S cu 300 de euro, da’ nu-s dispusă să renunț la renovarea sufrageriei în favoarea unui telefon.
b)    Orice bine fac mi se întoarce înapoi. Numai săptămâna asta am avut două dovezi. 🙂
c)    Mă îmbrac (și) de la second hand. Am descoperit unul foarte aproape de clădirea în care lucrez și mă duc acolo zilnic. Și zilnic găsesc ceva mișto sub 10 lei.
d)    Cel mai bine rețin chestii dacă le scriu de mână pe o foaie/ într-un carnet.
e)    Mă descurajează și mă frustrează dacă nu-mi iese ceva din prima. Mă refer la chestiile făcute cu mânuțele astea două. Am încercat o grămadă de chestii DIY și multe au sfârșit prost. Să nu mai zic cât de dezamăgită sunt că nu-mi ies chestii cu mașina de cusut.
f)    Stau și câte o oră (uneori și mai mult) să încropesc un mail de câteva rânduri, cu explicații, pentru job.
g)    Mă entuziasmez de o carte când o încep, după care mă entuziasmez de următoarea pe care aș citi-o și cea începută nu mai prezintă interes, mai ales dacă nu-i așa interesantă.
h)    Dacă ar trebui să-mi schimb mașina, mi-aș lua tot un VW Polo, ultimul model.
i)    Mi-ar plăcea să colaborez cu o agenție de turism care să mă trimită prin lume ca să scriu pe blog despre ce-am văzut.
j)    Cânt și fluier la lucru (și nu numai).
k)    De 2 saptămâni, Iubi e colegul meu.

3.    Inventează 11 întrebări și răspunde la ele. Mdaaa, pai o să trișez și-o să le copiez de undeva, de aici și aleg 11, da’ mă mai și abat de la ele.

a)    Dacă ai fi supererou, ce putere ți-ar plăcea să ai? Previzibil, aș alege să citesc minți, numai că nu cred că m-ar ajuta prea mult, m-ar umple de frustrări și ură. Așa că mi-ar plăcea să zbor.
b)    Ai o jucărie preferată din copilărie? Încă mai am cele două păpuși Barbie (mă rog, una singură-i Barbie originală, cealaltă e o Vivi românească, dar hai să le zicem Barbie amândurora, de dragul vremurilor trecute).
c)    Ai făcut bungee-jumping vreodată? Nu și nici nu intenționez, oricât de deschisă sunt eu la experiențe noi.
d)    Ce stil de dans ți-ar plăcea să știi dansezi? Jive.
e)    Ai suflat vreodată în etilotest (nu știu dacă asta-i exprimarea corectă)? Dar da, am suflat în „fiolă”.
f)    În ce poziție dormi cel mai des? Nu știu dacă știți poziția numărului 4. Eu așa o numesc. Stau pe-o parte cu o mână sub perinuța, cu un picior întins și cu celălalt îndoit astfel încât picioarele mele formeaza un 4.
g)    Ai tras vreodată cu o armă? Da, cu o pușcă adevărată și m-am ales cu o vânătaie de la recul. Și-am tras și cu arcul. Na, dovada.
h)    Ai vreo cicatrice? Am vreo 3 sau 4 numai pe cap de la cum mi l-am spart când eram mică. Și una de la operația de apendicită.
i)    Ai avut vreodată un admirator secret? Da, chiar acum vreo 3 ani, pe când lucram la Inform Media și tipul era șofer la Scalini. Îmi lăsa felicitări la vânzătoarea de acolo :)) L-am văzut o singură dată.
j)    Ești bună la mimă? Nebuloasa zice că-s doctor în mimă. :)) Ceea ce nu-i baș adevărat. Mai am scăpari.

4.    Dă leapsă la 9 persoane: dacă Nebu îmi povestea că se întoarce la ceea ce a fost blogul ei odinioară, poate are chef să se distreze cu leapșa asta. Apoi, îi invit pe Cristi, Sabina, Sonia, Corina, Diana, Nina, Oana și frmsk.

Gata, solved. 😉