Ce rochii de la Oscar mi-au plăcut

Nu-s o fashionista așa că singurul criteriu pe baza căruia am apreciat rochiile vedetelor de pe covorul roșu a fost „îmi place/nu-mi place”. În rest, să se ocupe cei de meserie de evaluarea lor din alte puncte de vedere, că mie oricum nu-mi pasă de ele.

Jennifer Aniston

Femeia asta arată tot mai bine pe mașură ce îmbătrânește. Rochia ei, creație Valentino, mi se pare superbă.

Stacy Keibler

Nu știu nimic despre Stacy Keibler decât că e iubita lui George Clooney. Și asta am aflat din legendele pozelor în care am văzut-o. Îmi place rochia ei la nebunie. O creație Naeem Khan.

Jennifer Lawrence

E una dintre actrițele care-mi plac cel mai mult la ora actuală și nu numai datorită felului în care joacă sau arată, ci și a felului ei de-a fi. Am văzut-o într-o serie de interviuri și tare îmi place sinceritatea și dezinvoltura ei. Și ce dacă a căzut pe scări înainte să-și ridice statueta? Nu-s mulți ăia care se pot mândri la 22 de ani cu un premiu ca ăsta. Rochia ei e o creație Dior.

Amanda Seyfried

Tipa asta e tare comică în spatele camerelor de luat vederi. Din nou, am văzut-o la Ellen și mi-a plăcut de ea pe loc. Rochia de la Oscar e o creație Alexander McQueen.

Zoe Saldana

Rochie creată de Alexis Mabile, ador trena.

Sandra Bullock

O altă actriță pe care o ador și pentru care m-am bucurat enorm când a luat Oscarul pentru The Blind Side. Anul ăsta a purtat o rochie de la Elie Saab.

Nicole Kidman

O rochie atât de sclipicioasă și elegantă nu poate fi purtată decât la un eveniment de genul ăsta. Uneori îmi plac chestiile care strălucesc, așa că și rochia asta, creație L’Wren Scott, mi-a plăcut.

Catherine Zeta-Jones

În afară de Catherine, numai Sofia Vergara mi se pare mai frumoasă și mai sexy. Drept e că și seamană. Superbă într-o rochie marca Zuhair Murad.

Jane Fonda

Când am văzut prima oară rochia, prima reacție „Wow!” Galben, îndrăzneț, elegant, dar și potrivit vârstei. Versace.

Kristin Chenoweth

O știu din Glee și atât. Tare îmi place rochia ei, creație semnată Tony Ward Couture.

Nancy O’Dell

Habar n-am cine e, dar mi-a plăcut albastrul ăsta electric. Mark Zunino i-a creat-o.

Voi ce preferinte aveti?
surse:1,2