Fii frumoasă bio

Că-i o modă, o îngrijorare sau o preocupare din ce în ce mai mare, produsele bio/eco/organice câștigă din ce în ce mai multă vizibilitate atât pe piața autohtonă cât și pe cea internațională. Nu contează că-i vorba de cosmetice, haine, alimente, mașini, mobilă, orice poate fi bio/eco/organic în zilele noastre. N-o spun cu ironie, să nu mă înțelegeți greșit, deși de multe ori când aud „ceai bio” mă umflă puțin râsul (poate că-s o ignorantă, nu?).

Dacă sunteți cititori mai vechi, știți deja că am încercat o dată produse organice, deci precedentul există. Acum vin să vă vorbesc despre alt magazin online de produse cosmetice bio, că poate n-ați aflat încă de existența lui și ar fi păcat, că oamenii de-acolo par să facă lucruri bune și frumoase.

Toate cosmeticele lor sunt preparate handmande, nu se lucrează pe stoc, doar la comandă, toate ingredientele folosite sunt trecute pe etichetă, produsele sunt certificate Ecocert, nu se folosesc conservanți – prin urmare, cu mici exceptii, expiră după 3 luni și trebuie ținute la o temperatură de pană la 25 de grade. Pe site-ul lor puteți găsi produse din uleiuri și unturi exotice, provenite din cultura organică,  uleiuri mai comune, ca cel de masline, struguri, migdale, dar ș i ingrediente ca  acidul hialuronic, colagen (vegetal), coenzima Q10, vitamine. Am aflat că vitamina E, indispensabilă pielii, folosește și pe post de conservant pentru că datorită ei, uleiurile și unturile nu râncezesc. Soluțiile, cremele, uleiurile sunt ambalate în recipiente de sticlă, iar cutiile, etichetele și alte hârtii provin din reciclare.

Pe fii-frumoasa.ro veți găsi cosmetice pentru păr, ten, corp, produse de machiaj, produse de plajă, produse pentru copii sau pentru bărbați. Eu, de câte ori am ocazia, nu mă dau în lături de la testat produse de păr. Pentru că podoaba mea capilară are voință și personalitate și trebuie să recurg la tot felul de soluții și ustensile ca să o îmblânzesc. Așa că era și normal să-mi atragă atenția balsamul hrănitor. Cei de la fii-frumoasă mi l-au preparat, l-au ambalat frumos și mi l-au trimis, împreună cu crema contra vergeturilor, care și ea mi-a făcut puțin cu ochiul. Dacă despre ea încă nu pot să vă dau prea multe detalii, pentru că efectele nu-s imediate ca și în cazul balsamului, despe el vă spun că m-a satisfăcut. În afară de faptul că nu miroase atât de bine ca un balsam obișnuit, are exact același efect de îmblânzire a părului, ceea ce pentru mine a fost destul. Dacă pot obține același lucru de la un produs bio ca de la unul non-bio, nu văd de ce n-aș prefera unul mai sănătos.

Aruncați o privire și poate găsiți acolo comoara pe care o căutați, produsul ăla de care aveați nevoie și care va face minuni pentru fața, corpul sau părul vostru.  Iar dacă nu îl găsiți, le puteți scrie sau suna, le explicați problemele pe care le aveți, iar ei va prepară o cremă strict pentru nevoile voastre.