Doi în acelaşi film

Nu-i pentru nimeni nici o mirare că dacă pui nume mari într-un film, oricât de prost ar fi el, şansele să aducă ceva bănuţi sunt destul de mari. Eu sunt genul de (tele)spectator care vede filme pentru anumiţi actori. Nu prea contează subiectul, foarte rar abandonez un film dacă-i cu un actor care îmi gâdilă simţurile şi-mi încântă ochişorii. Câteodată mai am şi noroc şi mă bucur de două ori: doi dintre actorii mei preferaţi joacă în acelaşi film. Am câteva exemple:

Christian Bale şi Johnny Depp – în Public Enemies

Nu mi-a plăcut filmul, dar nu m-am putut abţine să nu merg la cinema să-i văd pe cei doi jucând împreună. Ba, mai mult, m-aş mai uita o dată la el, numai să-mi clătesc privirile.

Christian Bale şi Hugh Jackman – în The Prestige

Aaaa, fain film. L-am pus în watchlist-ul de pe imdb numai să-l revăd. Pe vremea când l-am văzut nu eram fană declarată a niciunuia dintre cei doi, însă în timp am devenit. Încetişor recuperez din filmele pe care nu le-am văzut cu ei.

Christian Bale şi Joe Gordon-Levitt – în The Dark Knight Rises

Bucurie mare, mare când am aflat că Joe a primit un rol în The Dark Knight Rises. Cred că mai mult m-am bucurat pentru el, că are ocazia să joace într-un film atât de spectaculos şi de apreciat. Oricum, după Inception, drumurile îi sunt larg deschise şi abia aştept să-l văd în filme şi mai bune.

Johnny Depp şi Heath Ledger – în The Imaginarium of Doctor Parnassus

Bonus Andrew Garfield, da’ pe vremea aia abia dacă l-am observat. Când am auzit că Johnny îl va îlocui pe Heath în filmul ăsta, mi-am dorit şi mai mult să-l văd. Oricum l-aş fi văzut pentru Heath.

Cam atât deocamdată, da’ sper că-i voi vedea odată, cândva, pe Johnny Depp şi pe James Franco în acelaşi film, şi pe Andrew şi pe Joe în altul. Sau, de ce nu pe toţi în acelaşi film. :)) Dacă-i bal, bal să fie.

11 Comments

 • Rox

  La The Prestige am vrut sa ma uit, dar dupa ce am vazut trailerul m-am speriat ca va avea sfarsit tragic si nu m-am mai uitat. Daca zici ca vrei sa-l revezi, imi fac si eu curaj si o sa ma uit la el 😀

 • cotos

  Public Enemies e senzational..Din toata lista asta a ta, cred ca preferatul meu..Am savurat fiecare moment din acel film..

 • vienela

  Eu sunt exact invers. Nu ma intereseaya cine joaca in film, daca ma atrage subiectul.
  Am vazut zilele trecute “Vom invinge”, un film bazat pe fapte reale, despre chinurile unui copilas parca danez… Nu mai vazusem de mult un asemenea film, fara efecte sonore exagerate, fara impuscaturi…

 • lala

  si eu sunt cam la fel,dar am patit sa vad un film fara sa stiu vreun actor si mi a placut foarte mult (nu sunt mare experta in filme, dar asa un pic….:)

 • Roxana

  Eu nu ratez niciun film cu Johnny Depp. Pana acum s-a intamplat sa imi placa toate si nu cred ca m-ar putea dezamagi. :)) Sper ca nu ma mint singura! 🙂

 • Kadia

  The Imaginarium of Doctor Parnassus a fost incredibil, mi-a placut foarte mult, dar stiu si inteleg de ce majoritatea n-au rabdare sa-l urmareasca. Pentru mine a fost ca o parada a actorilor mei preferati: Heath Ledger, Christopher Plummer, Johnny Depp, Jude Law. Din punctul asta de vedere Ocean (11, 12 si 13) cam bate recordurile densitatii de actori mari.

 • Jade

  The Imaginarium of Doctor Parnassus a fost un film absolut senzational, mi-a placut la nebunie. Si eu am fost sa-l vad pt actori (inclusiv Andrew Garfield), dar am plecat din sala extaziata de filmul in sine. Iar Heath Ledger a facut un rol magistral, pacat ca a fost si ultimul.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge