Pedichiura la control

Doamnelor, am un concurs pentru dvs. Unul simplu de tot.
În speranţa că nu sunteţi dintre acelea care poartă cizme în toiul verii – n-o să înţeleg moda asta în vecii vecilor – sunt sigură că adoraţi sandalele şi pantofii cu vedere la degeţele sau decupaţi în spate. Ei, dar ştiţi si dvs că pentru asta trebuie să aveţi ce arăta, adică nişte picioare îngrijite: unghii tăiate, eventual lăcuite, poate pedichiură french, dar şi călcâie fine, făra piele crăpată.

Recunosc, nu îmi fac pedichiura la salon şi nici acasă nu mă omor cu cremuitul, dar, din când în când, îmi place să-mi fac unghiile roşii sau roz pal. Când era la modă, le făceam alb sidefat.

Concursul de care am pomenit vrea de la voi poze cu o pedichiură frumoasă. Pedichiura voastră, să ne înţelegem. 🙂 Dacă la expoziţile mele obişnuite accept poze şi după termenul anunţat pe blog, la acest concurs vor participa doar pozele trimise până joi, 28 iunie. Aşadar, aştept de la voi poze cu cele mai frumoase picioare. Concursul este sponsorizat de Organique, iar câştigătoarea îşi va putea alege unul dintre aceste produse: Cremă pentru picioare Wellness cu Aloe Vera sau balsam împotriva bătăturilor de la Alva.

Pozele pe care mi le veţi trimite le voi uploada şi pe Facebook, pe pagina blogului. Va câştiga poza cu cele mai multe like-uri, iar votarea se va face până duminică la ora 22:00. Luni voi anunţa câştigătoarea.

Baftă!

6 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge