Câștigă 1500 de euro de la BCR

Când vine vorba despre bănci, credite, rate, carduri de debit și alte minuni de-astea financiare, mă cam uit cruciș și mă scarpin în cap a nepăsare. O dată pentru că nu prea înțeleg chestiile care mi se comunică, a doua oară pentru că nu mă prea interesează.

Însă aseară, am primit un mail de la Chinezu despre un produs nou BCR. Cu un attachement în care se detalia ca pentru… neștiutori cu ce se mănâncă refinațarea. Vă spun pe scurt ce mi s-a părut mie cel mai interesant, dup-aia vă spun și care-i treaba cu euroii din titlu.

– „refinanțare” înseamnă că mai poți primi un nou credit dacă ai datorii și nu-l poți plăti pe cel curent. Adică BCR, banca la care îți faci refinanțarea, va prelua plata creditului tău actual
în condiții mai avantajoase.
– poți face o refinanțare pentru creditele de consum cu sau fără garanții reale
– la capitolul avantaje avem: o rată lunară mai mică, un termen de finanțare mai lung, o sumă împrumutată mai mare, posibilitatea de a refinanța toate creditele într-unul singur, posibilitea de a schimba moneda în care a fost făcut creditul inițial.
– la capitolul dezavantaje se înscriu: veniturile aflate în scădere în ultimii ani, istoricul de plată negativ, gradul de îndatorare mai mic, toate acestea pot influența refinanțarea.

Din 8 pagini de word câte am primit pe mail, aș putea să vă tot înșir chestii, însă știu că vă interesează mai mult cum ați putea câștiga marele premiu de 1500 de euro de la BCR. Păi, iacă cum:

Blogal Initiative, Revista Biz și BCR și-au dat mânuțele pentru a promova acest nou produs de refinanțare. Și cum se poate promova ceva mai bine, dacă nu printr-un concurs bine pus la punct. Sunt 3 premii pe care le poate câștiga orice blogger dorește să participe la concurs.

  • Premiul I e ăla din titlu: 1500 de euro.
  • Premiul 2 e un iPad de 16G
  • Premiul 3: 5 smatphone-uri HTC (ui, ce-mi sclipesc ochii la premiul ăsta :P)

Pentru a câștiga unul dintre premiile astea trebuie să fiți creativi. Însă înainte de a fi creativi, după ce vă decideți că vreți să participați la concurs, trimiteți un mail pe adresa contact {@}
blogalinitiative.ro și anunțați-va intenția de a participa. După care veți primi și voi documentul pe care l-am primit eu. Și apoi, înarmați cu creativitatea din dotare, scrieți pe blogul personal un post despre refinanțarea BCR: ce părere aveți despre acest nou produs și, mai ales, cum poate fi el promovat. Criteriile de punctare țin atât de calitatea posturilor, cât și de cantitatea feedback-ului. Adică de numărul de comentarii, de menționări pe twitter, de postări pe facebook. Juriul este alcătuit din câte un reprezentat al celor 3 organizatori despre care v-am spus mai sus. Campania se desfășoară între 6 iunie și 4 iulie, adică începe chiar azi.

Dacă îi greu sau m-am exprimat io mai ininteligibil, întrebați-mă în comentarii. 🙂 Baftă!