Câștigă 1500 de euro de la BCR

Când vine vorba despre bănci, credite, rate, carduri de debit și alte minuni de-astea financiare, mă cam uit cruciș și mă scarpin în cap a nepăsare. O dată pentru că nu prea înțeleg chestiile care mi se comunică, a doua oară pentru că nu mă prea interesează.

Însă aseară, am primit un mail de la Chinezu despre un produs nou BCR. Cu un attachement în care se detalia ca pentru… neștiutori cu ce se mănâncă refinațarea. Vă spun pe scurt ce mi s-a părut mie cel mai interesant, dup-aia vă spun și care-i treaba cu euroii din titlu.

– „refinanțare” înseamnă că mai poți primi un nou credit dacă ai datorii și nu-l poți plăti pe cel curent. Adică BCR, banca la care îți faci refinanțarea, va prelua plata creditului tău actual
în condiții mai avantajoase.
– poți face o refinanțare pentru creditele de consum cu sau fără garanții reale
– la capitolul avantaje avem: o rată lunară mai mică, un termen de finanțare mai lung, o sumă împrumutată mai mare, posibilitatea de a refinanța toate creditele într-unul singur, posibilitea de a schimba moneda în care a fost făcut creditul inițial.
– la capitolul dezavantaje se înscriu: veniturile aflate în scădere în ultimii ani, istoricul de plată negativ, gradul de îndatorare mai mic, toate acestea pot influența refinanțarea.

Din 8 pagini de word câte am primit pe mail, aș putea să vă tot înșir chestii, însă știu că vă interesează mai mult cum ați putea câștiga marele premiu de 1500 de euro de la BCR. Păi, iacă cum:

Blogal Initiative, Revista Biz și BCR și-au dat mânuțele pentru a promova acest nou produs de refinanțare. Și cum se poate promova ceva mai bine, dacă nu printr-un concurs bine pus la punct. Sunt 3 premii pe care le poate câștiga orice blogger dorește să participe la concurs.

 • Premiul I e ăla din titlu: 1500 de euro.
 • Premiul 2 e un iPad de 16G
 • Premiul 3: 5 smatphone-uri HTC (ui, ce-mi sclipesc ochii la premiul ăsta :P)

Pentru a câștiga unul dintre premiile astea trebuie să fiți creativi. Însă înainte de a fi creativi, după ce vă decideți că vreți să participați la concurs, trimiteți un mail pe adresa contact {@}
blogalinitiative.ro și anunțați-va intenția de a participa. După care veți primi și voi documentul pe care l-am primit eu. Și apoi, înarmați cu creativitatea din dotare, scrieți pe blogul personal un post despre refinanțarea BCR: ce părere aveți despre acest nou produs și, mai ales, cum poate fi el promovat. Criteriile de punctare țin atât de calitatea posturilor, cât și de cantitatea feedback-ului. Adică de numărul de comentarii, de menționări pe twitter, de postări pe facebook. Juriul este alcătuit din câte un reprezentat al celor 3 organizatori despre care v-am spus mai sus. Campania se desfășoară între 6 iunie și 4 iulie, adică începe chiar azi.

Dacă îi greu sau m-am exprimat io mai ininteligibil, întrebați-mă în comentarii. 🙂 Baftă!

12 Comments

 • Gerhald

  Eu unul nu particip la concurs din simplul considerent ca nu am incredere in banci. Poate in loc de refinantari, nu ar strica sa organizeze o campanie serioasa de educatie financiara in randul romanilor.

 • INTJ

  credit = platesti de ~2 ori valoarea (si asa umflata) a unui produs
  refintantare = platesti de ~3 ori valoarea aia … ca deh: iti permiti, o viata ai!
  banci = hoti cu acte in regula (macar comerciantu’ nu-ti vine cu taxe scoase din palarie si clauze foarte interpretabile)
  card = holy grail of thieves (aka there are always the “red numbers” if the black ones are exhausted)

 • lala

  nu prea am avut de aface cu Bcr!nush ce sa zic…cat despre refinantare, la mine nu e cazul 🙂

 • Oana

  Acuma cateva zile ziceam pe un blog ceva de dulce de BCR, ca nu imi place cum isi trateaza clientii. Bafta sa castigi, Tomata!

 • ova

  Interesant, dar ca orice concurs de acest gen in care “poti” sa castigi ….. premiile sunt destinate in general a celor care fie lucreaza in banca, fie a unor cunostinte.
  @INTJ : hoti cu acte in regula se numeste oportunitati de afaceri, definitie pe care mi-a oferit-o o dna la vide-chatul de pe ziare.com
  Draga Tomata poate nu stiai, dar sa platesti factura de curent la BCR t-i se cere comision ! 🙂
  Cum stiu ca tu lucrezi in publicitate cred ca ti-ai facut o imagine a asa zisei oferte de la BCR, oricum refinantarea implica costuri suplimentare si garantii reale.

  • INTJ

   @ova – ok-ok, stiu ca reclama-i sufletu’ comertului si ca nu mai conteaza continutul atata timp cat ambalajul sclipeste de zor in culorile curcubeului. da’ multam de informatia referitoare la video-chat pe ziare.com …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge