Ce fac cand nu stau pe net?

cum ar fi fara internetMă trag reclamele de mânecuţă că nu mi-am ţinut promisiunea şi n-am scris despre dezinternetizare. Cum să nu-mi ţin promisiunea? Întotdeauna mi le ţin, numai că momentul îndeplinirii variază. 😛

Mă întreabă, deci, Reclame TV, cum mă dezinternetizez eu? Nu-i mare secret că doar de-aia am un blog personal, să scriu pe el ce fac cand nu stau pe net. O scurtă privire asupra categoriilor vă oferă o privire de ansamblu asupra lucrurilor care mă pasionează : lectura, muzica, filmele, călătoriile. Şi pentru că nu citesc de pe net, nu mă uit la filme pe net (e drept că uneori le mai iau de acolo) şi nu călătoresc pe net, e limpede că aşa îmi fac dezinternetizarea. Am citit mai demult la Alex Negrea despre ziua lui fără internet şi am auzit recent un coleg zicând că fără internet e bolnav.

E drept că foarte multe lucruri se întâmplă pe net şi totul e doar la un click distanţă, dar nu mă număr printre cei care nu pot exista fără internet. Mai ales atunci când există cărţile. Oioioi cât timp aş avea atunci de citit. Implicit ar dispărea şi filmele şi serialele şi blogul şi toată activitatea mea, dacă n-ar mai exista netul. Evident asta nu e de dorit pentru că io iubesc internetul şi n-aş vrea să rămân fără el. Zic doar că n-aş crăpa şi nu mi-ar ieşi bube daca aş fi nevoită să stau o săptămână departe de el.

În concluzie, dezinternetizarea mea se produce dacă nu în fiecare zi, cel puţin o dată la două zile. Îmi iau o jumătate de zi (cea care mai rămâne după ce mă întorc de la serviciu) şi citesc sau ma uit la seriale. Uneori dezinternetizarea se mai produce şi forţat atunci când am o droaie de lucruri de făcut şi de rezolvat.

Cam asă-i cu asta la mine ? Oare cum s-or dezinternetiza Denisuca, Oana (deşi stiu că ea citeşte mult), Sorin şi Liviu?

sursa imagine