Cadouri din reviste

Se ştie deja că românului îi place să primească orice pe gratis şi ar face orice pentru asta. Orice răhăţel care se dă fără ca noi să dăm nimic, merită toate eforturile. Ştiţi deja cum stau lucrurile la concursurile cu like-uri pe facebook. E o adevărată mafie.

Eu nu mă înghesui nici când se dau mostre de caşcaval prin hipermarketuri, nici doze gratis de Coca Cola şi nici pliculeţe cu cremă sau şampoane promoţionale. În schimb, de fiecare dată când merg la Auchan sau la Kaufland, mă înfiinţez la raionul de reviste. Nu că m-ar interesa vreo publicaţie, că nici măcar nu îmi pasă care îmi pică în mână, atâta timp cât are un cadou care îmi face cu ochiul. :”> De obicei le vânez pe-alea care au poşete sau carneţele. Nu le trec cu vederea nici pe alea care au ceva farduri sau rujuri, şlapi, mărgele sau diverse textile, dar le cam ignor pe alea cu şampoane. Dap, I’m a sucker for them.

Am deja vreo 4 sau 5 poşete cumpărate de prin Ungaria, Austria sau Spania. E un fel de suvenir pe care îl aduc cu mine. Partea proastă e că nu prea ajung să le port că le ţin în dulap, pe un raft de jos şi mi-e lene sa le schimb, să le asortez şi să le afişez pe stradă. Şi pentru că am geantă de laptop, îndes în ea tot ce îmi trebuie, deci o poşetă ar fi doar o povară în plus de cărat. Însă lucrurile sunt pe punctul de a se schimba şi poate poşetele-mele-cadouri din reviste se vor bucura şi ele de nimicurile pe care le voi căra cu mine.

Voi aveţi pitici de-aştia? ;))