Consideri că te-am înşelat dacă am sărutat o altă fată?

Adică să se înţeleagă de la început: eu, fată, am sărutat altă fată. Cu pasiune, cu limba, cu buzele, cu ochii închişi. Tu, ca iubit al meu, ai considera că te-am înşelat? – cam aşa sună enunţul problemei de azi. Şi, să stabilim din capul locului, această discuţie e pur ipotetică, nu mi (ni) s-a întâmplat ceva de genul.

Am citit pe undeva pe net, nu mai ştiu pe unde că vă puneam link, că unii bărbaţi consideră un sărut între iubita lor şi o altă femeie o faptă de neiertat şi un motiv de despărţire.

Na, poate sunt eu pe dos sau mult prea înţelegătoare, da’ mie asta chiar nu mi se pare înşelat. Nu mă întrebaţi, da’ nu ştiu de ce. Dacă Iubi ar veni mâine să-mi spună că s-a sărutat cu un tip (=)))) ) şi că nu e sigur de ce simte pentru el, io nu m-aş supăra, nu l-aş certa, n-aş suferi, nu l-aş urî. Pur şi simplu aş fi mirată şi aş accepta incredibil de uşor că iubitul meu nu mai preferă purtătoarele de vagin, ci îl tentează alt gen. Desigur că acceptarea nu s-ar aplica dacă ar fi vorba de o altă femeie. Nu, nu, să ne înţelegem, acolo intervin întrebări de felul: “ce are ea şi eu n-am?”, intervin orgolii şi faptul că eşti părăsită pentru una “din aceeaşi specie” doare ca dracu’. Aşa, dacă tentaţia are ceva ce tu n-ai şi n-ai putea avea niciodată, dacă pur şi simplu omul calcă strâmb, da’ totuşi n-ar vrea să ne despărţim, io l-aş ierta.

Repet, poate e ceva în neregulă cu mine, da’ aş vrea să ştiu voi ce-aţi crede şi cum aţi reacţiona într-o situaţie de genul. Cred că întrebarea e mai mult pentru băieţi, pentru că am io un dubiu că fetele ar fi mai predispuse la smotocitul altor femei decât bărbaţii pe alţi bărbaţi. 😀