Scrisoare de la Moş Crăciun

Barbie mă provoacă, Ela mă roagă.

O să le împac pe amândouă şi o să vă vorbesc de un concurs pentru bloggeri care are ca subiect… scrisorile pentru Moş Crăciun.

Dintre toate lucrurile frumoase ce ţin de copilărie, Moş Crăciun are o însemnătate aparte. Copilăria fiecăruia a fost cumva marcată de vizitele şi darurile lui şi toţi avem cel puţin o poveste legată de el. Unora le-a fost frică de faţa lui acoperită de păr şi barbă albă, altora le era teamă să nu-i bage în sac, iar alţii aşteptau cu nerăbdare să vadă dacă le-a adus ce i-au cerut. Eu nu ştiu dacă i-am scris vreodată vreo scrisoare Moşului, parcă îmi amintesc că am încercat să pun pe foaie câteva cerinţe, da’ nu mai ştiu dacă chiar i-am înmânat-o. Moşul îmi aducea cadouri în funcţie de ideile părinţilor mei, de nevoi, de resursele materiale şi nu uita niciodată să strecoare şi ceva dulce. Ah, şi portocale. 🙂 Aşa că de cele mai multe ori primeam hăinuţe, jucării pe care nu le ceream în mod special, creioane, cărţi de colorat şi tot felul de astfel de lucruri care mă bucurau pentru că erau o surpriză. Singura dată când i-am cerut ceva lu’ Moşu’ a fost atunci când o vecină de-a mea, prietenă din copilărie a primit o trusă de cosmetică – de jucărie, bineînţeles – şi alt Moş, Nicolae, mi-a lăsat-o pe canapea în sufragerie.

În ziua de azi însă, copiii nu doar că îi pot scrie ei scrisori Moşului, dar pot şi primi una de la el. 🙂 Dacă vrei să câştigi o scrisoare personalizată pentru copilul tău, pentru soţul, iubitul sora, prietena ta cea mai bună, aici te poţi înscrie la un concurs. Dacă ai un blog de cel puţin 3 luni. Dacă nu, poţi comanda una dintre scrisorile astea. Spor!

8 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge