O poza tablou

Leapşă rapidă, că n-avem vreme. Florin zice ca vrea de la mine cea mai frumoasă poză pe care am făcut-o eu. Mda, de parca ar fi posibil să aleg numai una. :))) Cum toate pozele mele (ca nu putem vorbi despre fotografii) sunt pe picasa si pe facebook (mai nou), puteţi allege voi una dintre ele care vi se pare cea mai frumoasă. Până atunci, eu aleg una făcută de Iubi, la Veneţia şi care mie îmi place atât de mult încât mă gândesc serios să mi-o fac tablou. There it is:

Leapşa-i leapsă, să se ducă la bloo, anurim, alisim, Gogu Kaizer (care nu stiu daca face lepşe, da’ poate se îndură de asta) şi Veve.

18 Comments

 • ionut

  Oameni buni, voi glumiti? Este doar un cadru neclar din cauza timpului de expunere mare. Da, ar fi putut fi o fotografie reusita. Da, uneori nu-ti iese, chiar daca stii ce e acela un timp de expunere. Se poate vorbi de dinamism si diverse efecte dar nu a iesit. Nu trebuie criticat cel care a apasat butonul declansator, dar asta nu inseamna ca nu e un cadru prost. E incredibil totusi sa dai peste asa ceva!

 • Tomata

  @ ionut –> eu sunt constienta ca e o poza nereusita, dpdv fotografic. Prietenul meu a vrut chiar sa o stearga. Mie insa imi place. nu ma intreba de ce, ca n-am raspuns. Eu nu stiu sa apreciez o poza/fotografie dpdv tehnic sau al compozitiei. Pur si simplu imi place. Si atat.

 • ionut

  Din cate observ eu este “cea mai frumoasa poza”. Un lucru este frumos cand indeplineste niste criterii, oricare ar fi ele. Daca tu spui ca iti place, fara un motiv anume nu inseamna ca e o poza frumoasa. Si mie imi plac unele lucruri considerate urate, dar asta nu le face frumoase. Pare doar o interpretare dar e modul in care clasificam valoric arta in ziua de azi. O poza nereusita din punct de vedere fotografic? E reusita din punct de vedere muzical? Repet, nu critic preferinta ta ci doar modul de prezentare. Apropo, tabloul e tablou si fotografia e fotografie (si dupa ce o inramezi o agati pe perete).

 • Tomata

  @ ionut – permite-mi sa te contrazic. Un lucru nu e frumos daca indeplineste anumite criterii. Si Cina cea de taina a lui Da Vinci e frumoasa si totusi plina de greseli, ignorand anumite dimensiuni. Cred ca conceptul de “frumusete” tine foarte mult de gust. La fel ca si in cazul unei femei. Unora li se poate parea superba, altora comuna sau stearsa. Nu poti declara ca adevar universal faptul ca e frumoasa.
  Iar poza de mai sus e frumoasa PENTRU MINE. n-am impus-o altora, n-am facut din asta un adevar general valabil.
  Iar la partea cu tabloul, m-am exprimat gresit poate, aveam in gand ideea de a o atarna pe perete.

 • ionut

  …si totusi avem femei declarate frumoase. Scrie negru pe alb, nu de alta (exemplu Miss Univers e o femeie frumoasa; scrie pe o hartie oficiala si mai e si stampilata). E ca si atunci cand seara, dupa ce ai plecat de la locul de munca, visezi eforturi normale si armaturi longitudinale, te opresti la un magazin si in culmea oboselii ceri un vin bun. Si atunci speri sa nu primesti ceva ciudat doar pentru ca celui ce-l vinde ii place.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge