Cocoană vrea concediu

Mai un pic şi se împlineşte un an. Un an de când un om a omorât un alt om fără să plătească în nici un fel fapta comisă. Desigur că vă aduceţi aminte de cazul Lucian Reja, tânărul omorât pe trotuar de un Ferrari negru nervos, la volanul căruia se afla Adrian Cocoană. Nici până în ziua de azi mama băiatului nu şi-a găsit liniştea şi pacea, răgazul de a-şi plânge în intimitate fiul. Pentru că procesul încă durează, încă nu s-a făcut dreptate (şi probabil dreptate nici n-o să se facă), şi mai mult de atât, Cocoană vrea concediu. S-a săturat de Timişoara şi Craiova, aşa că a făcut o cerere să i se aprobe un concediu în afara ţării, nu de alta, dar o fi săracu’ obosit. Să ne mai miram? Să ne mai dorim să rămânem în ţară? Să mai iubim oamenii?

7 Comments

 • LiaLia

  Şi cucoana care a omorât acum un an o studentă din Moldova pe Kiseleff a primit 2 ani cu suspendare şi a făcut recurs, că suma pentru despăgubiri i se pare prea mare …

 • Dora

  Apropo de ce spunea Lup Alb, e un comentariu pe Tion care imi place in mod deosebit, cu toate ca este mai radical putin:
  “pe asta l-as lega de ferrari si l-as tara cu 320km/h pe M1”. Nici ca putea sa spuna mai bine lucrurilor pe nume!

 • Manu

  Tara de caterinca, vorba lu’ Badea! Cred ca nu-s singura care a observat, se pare ca toate pleaca de la lipsa celui mai elementar respect pentru persoana de langa noi. Oricare ar fi ea…

 • keke

  Da, atata a ajuns sa valoreze la noi o viata! Ca de,saracul,nu a omorat DECAT un om! Fraza asta chiar am auzit-o pe bune din gura unui “om al justitiei”!

 • Tomata

  @ Lup Alb –> N-are loc, cred. 😛

  @ My Rain in November –> De-asta nu tre sa le mai asculti. Sa-ti creezi o lume in care lucrurile astea sa nu patrunda.

  @ LiaLia –> Da, am aflat. Ingrozitor. 🙁 Ce afterlife trist or sa aiba astia…

  @ Dora –> Mda… degeaba l-ai lega, ca tu n-ai scapa de puscarie. Numai daca ai avea banii si pilele lui. 😛

  @ Manu –> Cam asa. Nu mai exista respect, nici la nivel de notiune pentru unii.

  @ keke –> Da, si eu am auzit tampenia asta. Cred ca ar fi trebuit sa omoare 2 sau 3 ca sa fie considerat un criminal.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge