This account has been suspended

Nu pentru ca nu l-am platit cum m-au banuit multi, nici pentru ca l-ar fi hackuit cineva, ci pentru ca unii au dat dovada de neprofesionalism si cu acceasi expresie pe fata cu care ati dat voi de mesaj, cu aceeasi l-am primit si eu. Ok si cu un mic atac de panica : „Vaaaaai, blogule!!!”, „Unde mi-e blogul ??” „Dati-mi blogul inapoi!!”, „Nu mai am nici un rost in viata :(((((”  and so on and so forth.

Printre sughituri si priviri ratacite prin t-spe ferestre vorbind cu lume care m-ar fi putut linisti spunandu-mi ca nu s-a intamplat nimic grav, pana la urma mi s-au facut bagajele si m-am retras de pe proprietatea care m-a gazduit pe gratis pentru ca mi s-a reprosat ca n-ar trebui sa am gura asa mare cand nu dau nici un ban. Asta de parca eu as fi cerut in genunchi gazduire gratuita sau beneficii de genul asta. Nu mi s-au cerut bani, n-am dat – simplu ca buna ziua.

Oricum treburile s-au rezolvat, stau in gazda la Rohost, pe un cont ce-mi ofera 1 Terra de trafic. Pe asta am zis-o ca sa par desteapta. 😀  Si de parca as fi castigat nu stiu ce premiu, am niste multumiri de facut:
Iubi, „datoare vanduta” scrie pe fruntea mea, promit sa nu te mai cert, sa nu te mai sacai, sa nu mai comentez aiurea, sa te ascult si sa nu mai cant cand tu lucrezi. Si nici nu mai fluier pe strada.
Daniel, multam din suflet pentru cont, raman datoare cu o reclama mai ampla. 😉
Na, haidati in caruta ca totul e unde tre sa fie. Si daca nu-i facem cumva sa fie. 😉

S-au pierdut niste posturi si niste comentarii pe care sper sa le recuperez din reader, din mail si din clona de pe compul meu.