This account has been suspended

Nu pentru ca nu l-am platit cum m-au banuit multi, nici pentru ca l-ar fi hackuit cineva, ci pentru ca unii au dat dovada de neprofesionalism si cu acceasi expresie pe fata cu care ati dat voi de mesaj, cu aceeasi l-am primit si eu. Ok si cu un mic atac de panica : „Vaaaaai, blogule!!!”, „Unde mi-e blogul ??” „Dati-mi blogul inapoi!!”, „Nu mai am nici un rost in viata :(((((”  and so on and so forth.

Printre sughituri si priviri ratacite prin t-spe ferestre vorbind cu lume care m-ar fi putut linisti spunandu-mi ca nu s-a intamplat nimic grav, pana la urma mi s-au facut bagajele si m-am retras de pe proprietatea care m-a gazduit pe gratis pentru ca mi s-a reprosat ca n-ar trebui sa am gura asa mare cand nu dau nici un ban. Asta de parca eu as fi cerut in genunchi gazduire gratuita sau beneficii de genul asta. Nu mi s-au cerut bani, n-am dat – simplu ca buna ziua.

Oricum treburile s-au rezolvat, stau in gazda la Rohost, pe un cont ce-mi ofera 1 Terra de trafic. Pe asta am zis-o ca sa par desteapta. 😀  Si de parca as fi castigat nu stiu ce premiu, am niste multumiri de facut:
Iubi, „datoare vanduta” scrie pe fruntea mea, promit sa nu te mai cert, sa nu te mai sacai, sa nu mai comentez aiurea, sa te ascult si sa nu mai cant cand tu lucrezi. Si nici nu mai fluier pe strada.
Daniel, multam din suflet pentru cont, raman datoare cu o reclama mai ampla. 😉
Na, haidati in caruta ca totul e unde tre sa fie. Si daca nu-i facem cumva sa fie. 😉

S-au pierdut niste posturi si niste comentarii pe care sper sa le recuperez din reader, din mail si din clona de pe compul meu.

17 Comments

 • did

  n-am fost pe faza; daca nu-mi intra nimic in reader, presupun ca totul e bine.
  dar daca s-a rezolvat, chiar e totul bine! 😀

 • DeMaio

  Dacă-mi spuneai, te trimiteam la ADNHOST, unde sunt şi eu şi Petru. Dar bine că s-a rezolvat şi aşa. Cât despre japiţele alea de care discuţi…probabil că nu aş găsi cuvinte să le calific.

 • LiaLia

  Drăguţo, eu recunosc, mă panicasem! Mai ales că te vedeam comentând pe alte bloguri, dar nu puteam să ajung la tine! Eu cu tehnica IT sunt praf, aşa că mă apucase paranoia :))) Dar să ştii că aia cu 1 terra de trafic mi-a plăcut 😀 Welcome back! 🙂

 • INTJ

  1 TB trafic, EuroWeb, CentOs 4/5, switch-uri Cisco Catalyst si servere cu dualpower … suna foarte bine. welcome back … online!

 • Tomata

  @ did –> Eh, acum e cat de cat bine.

  @ DeMaio –> Mna, nu ma pun sa dau cu parul, dar oricum au fost total neprofesionalisti. Si mi s-a mai intamplat o data la ei, speram sa nu se mai repete, dar asta e. Am plecat de-acolo. 🙂

  @ dn –> Good to be back. 😀 Da, imi puneam comentariile inapoi, unul cate unul. :))))

  @ Ciupercutza –> 🙂

  @ Horia Dragomir –> Bere?? Lasa ca poate ma scot cu altceva. ;))

  @ LiaLia –> Nici n-am vurt sa comentez la altii, ca eram ca un copil care iese la joaca si n-are jucaria lui si se uita cu jind la ce au altii. :)))) Asa si eu. 😛

  @ Stefy –> 😀 ihi

  @ Cinabru –> No problem. 😉

  @ INTJ –> Da, da, suna bine. :)))) Si te cred pe cuvant. 😛

  @ Rusoaie –> 😉 Merci de ajutor, cand mi s-o mai intampla (eu sper sa nu fie cazul) o sa bat la usa ta. 🙂

  @ evergreen –> Da’ acum-i ok. 🙂

  @ Blog Vedete –> Nu trebuiau sa se gandeasca la asa ceva. Trebuiau sa ceara, sa pretinda sau sa impuna, nu sa ma lase pe mine sa ma ofer.

 • Razvan (360romania.eu)

  @Demaio: Eu vorbeam de un server dedicat. Pentru un server dedicat, mi se pare un pret bun.

  Hetzner.de are si oferte clasice pentru “shared hosting”. Nu am motive sa cred ca nu au servicii bune pe segmentul “shared hosting”. Evident ca preturile sunt mult mai mici.

  Tu ce fel de oferta ai de la ADNHOST? Esti pe VPS?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge