Nature Fresh sau Wild Rose? Dove!

Pot să pariez că nu există om civilizat pe care să nu-l fi deranjat măcar o dată transpiraţia, fie cea proprie, fie a celor din jur. Recitind fraza anterioară mi se pare chiar imposibil ca contrariul să se fi întâmplat. Pentru mine este un subiect destul de delicat, deoarece mă număr printre cei care au o problemă in domeniul ăsta şi pot spune că alegerea unui antiperspirant e o adevărată odisee.

Am încercat aproape toate produsele de prin supermarketuri, pentru că, recunosc, la firme mai farmaceutice n-am apelat încă. Niciunul nu împiedică transpiraţia să îmi umezească bluzele la subţiori. Am uitat să precizez că în cazul meu, transpiraţia e doar la nivel vizual, olfactiv niciodată. Nu admit aşa ceva.

Zilele aceste am primit de la Dove,  în scopul testării, 2 produse noi care urmează să fie lansate pe piaţă. Unul e Nature Fresh şi al doilea e Wild Rose. Norocul meu, că deorollul îmi e pe terminate. 😀 Deci o cheltuială în minus. Antiperspirantele de la Dove au o funcţie interesantă de care n-am mai auzit, nici nu mă gândeam că poate exista. Te miri ce chestii mai apar. Abia aştept să mă conving daca e adevărat.

Funcţia asta se numeşte hair minimising, adică firul de par ajunge sa fie din ce în ce mai puţin observabil. 🙂 Folosit regulat, firul de păr capătă un aspect mai subţire, mai fin si după înlăturarea lui prin mijloacele deja cunoscute şi urâte, pielea rămâne mai delicată. Singura chestie e că pentru a testa asta, să văd cum se comportă cu firele de păr, tre’ să le las să crească. :-s Na, acum daca JoJo a putut să nu se sprayeze ca să atragă atenţia asupra igienei axilelor, n-oi crăpa nici eu daca nu mă rad la subraţ cel puţin o săptămână. Că şi-aşa e frig şi nu umblu cu crengile despuiate. Dup-aia să le epilez (cu ceară, lamă sau cremă depliatoare n-are importanţă).

Şi în timp, după epilare firele de păr o să fie mai puţin vizibile ca până acum. Eu oricum folosesc sfânta lama şi aşa o invenţie nu poate decât să mă facă să dau din codiţă. Vom vedea, vom vedea.
Altă chestie, antiperspirantele sunt sub formă de spray, lucru cu care eu nu-s prea obişnuită că folosesc doar deoroll. O sa vedem la urmă dacă mă reprofilez.

Deocamdată mă pot rezuma doar la miros, pentru că încă nu le-am folosit îndeajuns pentru a da un verdict, şi nu mă prea pot decide care-mi place mai mult şi mai mult.
In general îmi plac mirosurile proaspete si marine, cele florale nu prea, da Wild Rose nu e de lepădat. Nici nu mai trebuie să mă parfumez, deci încă o cheltuială in minus. 😀
Revin cu detalii si impresii peste câteva săptămâni.