Bloggermobilul

Toata lumea scrie despre ele. Cei care le au le lauda sau le injura, cei care nu le au le ravnesc si le viseaza. Cert e ca aproape nici un blog personal nu scapa fara sa nu aiba macar un post despre ele. Ca sunt fete sau baieti, subiectul e tratat dupa puterile fiecaruia. Vorbesc desigur despre masina din dotare.

Fara sa imi iau blogrollul si readerul la puricat imi vin in minte nume ca Dojo, Nebuloasa, Richie, Ovi, Dan Messer, Ama si ma gandesc cate posturi am citit pe la ei ba despre Corsica, ba despre BMW, despre Golfulet, despre Dacia sau despre Ford. Si sunt tare simpatice insemnarile in care personajele principale sunt masinutele fiecaruia. Pentru ca din niste simple fiare prind viata, au un nume si cu putina imaginatie nu e greu de vorbit despre ele in termenii cei mai amuzanti. Asa cum sunt, sunt ale noastre. Eu una m-am atasat de masinuta mea ca nu m-as mai duce nici pana la piata fara ea, nu pentru ca as fi fitoasa, ci pentru ca imi place sa o simt in jurul meu protectoare de frig si salvatoare de dureri de picioare.

Drept pentru care m-am gandit sa ii invit pe toti posesorii de masinute, bloggeri sau non,  sa isi expuna bolizii la mine pe blog. Astept de la voi o poza cu caruta din dotare sa vedeti ce expozitie auto de toata frumusetea o sa avem, cum n-a mai vazut blogosfera. Daca mai sunteti si voi pe langa ea, sa se vada cat sunteti de mandri, e si mai bine. Hai, nu va sfiiti, mandriti-va cu ele.
Peste o saptamana, timp in care aveti vreme sa expediati pozele, sa reveniti sa le admirati. 🙂