Am masinuuuutaaaaa !!!

Una dintre filosofiile pe care le imbratisez se refera la faptul ca fericirea e alcatuita din momente. Mai lungi sau mai scurte, dupa caz. Azi am avut un astfel de moment de fericire, o zi intreaga de entuziasm combinat cu o stare generala de iiiiiiiiiiiiii. Motivul l-ati aflat deja din titlu si daca dati scroll in jos, vedeti si imagini cu el. Deci nici nu mai trebuie sa va obositi sa cititi textul, puteti sa comentati direct. 😆

Dar nu lasam sa treaca momentul doar cu titlu si cu poza, pentru ca sunt vorbe ce trebuie rostite cu ocazia acestui maret eveniment. Masinuta pe care o vedeti aici este noua membra a familiei ce a venit in locul mult iubitei MMJ. Si pe ea o va chema probabil tot asa pentru ca e tot din familia VW si daca ne-am obisnuit cu apelativul asta, asa ii va ramane numele.

Masinuta asta nu e a mea, sa ne intelegem de la inceput. Adica n-am dat nici un ban pentru ea, deci nu e proprietate personala, nici cadou. Ba da, masina asta era cadou, doar ca tatal meu nu mi-a prezentat-o in forma asta. Am aflat de la un vecin ca tatal meu a cumparat-o special pentru mine, si a recunoscut cand l-am intrebat. Am auzit ceva zvonuri ca pe acte va fi numele meu, da’ sincer putin imi pasa. N-am nevoie de masina decat sa ies in oras si sa ma duc in vacanta. Desi aveam una, nu era de ajuns. Nu ma intelegeti gresit, nu-s hapsana si nici figuri in cap n-am. Da’ cand venea vorba de parasit urbea, trebuia sa o fac ba cu trenul, ba cu altii cu masina, ba cu autocarul. Ceea ce e destul de scump cateodata, daca te gandesti ca_cu masina iesi la juma’ de pret. Si cu altii nu imi place. N-am incredere si mai ales tre’ sa depind tot timpul de ei. O masina „a mea” imi da toata libertatea de care am nevoie.

Am facut la planuri de vacanta deja ca imi tresalta inima de fiecare data cand ma gandesc la destinatii, da’ nu prea sunt bani, ca e criza si trebuie economisit fiece banut. Asa ca anul asta, deja stiu unde merg in concediu, unde ma opresc, ce vizitez si cat stau. 😛 Si nu ma prea intereseaza daca e cu masinuta noua sau cu cealalta mai veche. Principalul e ca sunt doua si doar asta conteaza.
Va aduc poze, pe cuvant de cercetas. 🙂

Noua MMJ

Impreuna cu surioara mai mare, dsoara Opel Astra

42 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge