Imi fac cainele presedinte

Now that is really cute. Am gasit un articol pe net care vorbeste despre comuniunea om-natura intr-un fel care mie imi place mult de tot.  Adica lasand la o parte jocurile de genul: “Spune-mi ce culoare iti place ca sa iti spun cine esti” sau  altele care ne caracterizeaza in functie de diverse preferinte sau trasaturi, cica si alegerea unui catel poate spune diverse despre noi. Acuma nu ma pun sa dezbat potentialul de adevar al acestei teorii, insa judecati si voi, stapani de patrupede latratoare daca ce  zic cercetatorii e catusi de putin adevarat. Daca ne luam dupa Colombo, Fatman sau Bonetti, cateii de care erau insotiti chiar le completau personalitatile.

Cat despre ce se spune de pudeli, io ma declar satisfacuta si de acord cu verdictul. Astia doi n-or fi ei cei mai pedanti si destepti caini de pe lume, nici macar cei mai fancy sau posh, ca unde ii balta mai mare acolo le place si lor sa se balaceasca. Asa ca… “runway model” nu prea, dar oglindirea stapanei in ideea de pudel, sa zicem ca imi gadila orgoliul. 😀

PS. Daca cei de la Vama au propus drept candidat un porc, eu sa nu ma laud ca animalul prezidential de la Casa Alba va fi un pudel?