Iulius Mall n-are grija de copii

De pe lista cu datorii mai inlatur una. De fapt toate posturile pe care le-am scris sub titulatura de datorii, nu sunt chiar asta. Sunt niste subiecte despre care am tinut neaparat sa scriu. Asa ca pana sa ma intorc la elucubratiile mele, trebuie sa va aduc la cunostinta lucruri mai serioase.
Printre astea: oprirea fumatului in Iulius Mall, cel putin in preajma locului de joaca de vis-a-vis de Cinema City. Sper sa nu fie prea tarziu, pentru ca abia acum am bagat de seama ca azi se desfasoara o intalnire cu conducerea mall-ului in vederea solutionarii acestei probleme.
Fumatul e interzis in tot mall-ul, dar nimanui nu-i pasa. Exista terase, exista localuri inchise in care poate fumatul ar fi permis, insa nici un parinte nu se poate abtine sa isi savureze cafeaua insotita de nelipsita tigara langa masinutele si ringul in care se joaca cei mici. Cineva a bagat de seama si n-a stat deoparte. A incropit o petitie si ne roaga sa o semnam. Sincer, nu stiu cat de folositoare sunt petitiile in Romania, nu stiu cata greutate au semnaturile a sutelor de oameni care le semneaza, insa asta nu inseamna ca 1 minut din timpul nostru nu merita cheltuit pentru o cauza serioasa. Asadar, fumatori sau ne, ganditi-va la acesti copliasi care merita sa se desfasoare in largul lor fara sa fie intoxicati de fumurile apartinatorilor, si semnati, va rog, petitia.

Fara fumat langa copii