BlogDay 2008

Blog Day 2008

A fost pe 31. Dar n-are nici un bai, daca eu si alti intarziati o sarbatorim azi. Imi place aniversarea asta, oricat de ne-romanesca e ea, dar nici ideea de blog nu e tocmai autohtona, asa ca nu facem scandal ca de Valentine’s day. Si oricum, eu merg pe principiul „sarbatoreste fiecare zi”, problema e sa gasesc un motiv. Il am. 😛 Putini stiu ce vrea ziua asta de la bloggeri, insa daca nu v-au luminat altii pana acum, fac io pe explicatoarea si dau cu traducerea adaptarea de la ei de pe site:

„in aceasta zi, bloggerii le vor recomanda vizitatorilor lor alte bloguri noi, astfel incat cititorii vor sari din site in site pentru a descoperi chestii noi. Se mai cere ca acele bloguri sa fie, de preferinta, diferite de cel al bloggerului prezentator, atat ca si cultura, cat si ca atitudine, punct de vedere, etc.”

Ne oprim aici, ca oricum n-o sa respect toate regulile astea. Anul trecut am gasit niste bloguri pe care azi nu le mai citesc, in afara de al lui Cinabru, deci se pare ca alegerile nu mi-au fost prea inspirate. Sa vedem ce gasim azi:

  1. Treispe – am citit un post, l-am citit si pe al doilea, ala scris cu negru pe negru, am vrut sa il citesc si pe al treilea, dar deja m-am convins. Am trecut peste titluri, am citit pe diagonala, superficial, dar era de-ajuns. Mai trec pe-acolo.

  2. Dan Messer – ii place fotbalul, de asta pot sa fiu sigura, ca 2 posturi la rand erau pe subiectul asta. Am vazut linkuri de la Nemira, de la Dilema veche, Schimb de carti (!!!) => conexiunea s-a creat. In plus, scrie misto.

  3. Ana Pauper – pacat ca n-am deschis blogul ei mai devreme. E fresh, e altfel, e abstract, e amuzant, e colorat, e cult, e simbolistic, e ascuns, e beletristic. Intrati si va minunati. 🙂

  4. Miss Fake – desi nu e foarte updatat, mi se pare un blog bun. Adica destul de laconic pentru a lasa tacerea sa vorbeasca. Si mie imi place cand tacerea vorbeste. Inteleg mai multe.

  5. Ana Tatipostul cu care m-a cucerit. Era si visul meu, numai ca eu nu l-am indeplinit nici macar pentru 4 ani. N-o sa-l indeplinesc niciodata probabil. Avem multe in comun la „likes si la dislikes”, as putea zice cam tot in afara de Mihaela Radulescu.

Si astea sunt, dragii babei, blogurile pe care eu le propun pentru 2008. Astea si evident cele din blogroll. Enjoy!