Motive pentru care…

Cami a ridicat pe blogul ei o problema destul de spinoasa: superioritatea femeilor. Cei care îmi citesc poveştile de ceva vreme ştiu deja ca eu nu cred in nici un fel de superioritate. Ba chiar mă oftica. Cred ca de-asta m-a si provocat fătuţa asta. 🙂

Dar daca ea vrea sa ştie un motiv, doua, pentru care eu as spune ca femeile le-ar fi in vre-un fel superioare bărbaţilor, eu mă aştern pe scris.

In primul rând, o sa amintesc cel mai des vehiculat argument al speciei feminine: maternitatea. Cred ca este motivul suprem pentru care o femeie trebuie respectata, iubita si mai ales ne-batjocorita. Am citit mai demult in headerul unui blogger: „am sa te fac sa regreţi ca te-ai născut femeie” – ceea ce mi se pare atât de deplasat, incat o sa mă opresc aici cu ura, acest post nu ii e dedicat lui.

O femeie poate fi proasta, încăpăţânată, nesimţită, neghioabă, neîndemânatică, nepricepută, neştiutoare, sau orice alte „ne-” uri vreţi voi, insă asta nu da dreptul nimănui sa o considere inferioara unui bărbat. Nu de alta, dar e plina lumea si de bărbaţi tot felul de „ne-” si nimeni nu afirma ca le sunt inferiori femeilor.

Na bine! Un al doilea motiv? Pai faza cu orgasmul deja o ştiţi, pe aia cu sensibilitatea n-as mai miza pentru ca si bărbaţii plâng, deci cred ca mă opresc aici.

Mai ziceţi voi motive pentru care credeţi ca femeile le sunt cumva superioare bărbaţilor. Si pentru ca pe postul asta leapşă scrie, următorii boieri sunt invitaţi a dezbate subiectul: Alex (căruia ii mulţumesc pentru leapşa cu soundtrackurile), Cropcircles, De ce? (cred ca i-ar plăcea) si Doru.