O tequila pentru Sindromul Down

Sa vedeti ce chestie tare se intampla la noi in urbe. Fac pariu ca nu multi stiati si daca stiati sa va fie rusine ca n-ati promovat evenimentul. Vorbeam eu ieri cu un bun prieten vechi, cu care nu mai vorbisem demult si ma invita dansul in Komodo. Toata suflarea din oras stie ca asta e un club de fite. Sau nu stiu ce mai e, ca n-am mai fost de cam mult timp pe acolo. Incearca sa ma ademeneasca cu un Mexican Party, cu intrarea care e numai 15 lei, apoi cu shoturi de tequila la 3 lei bucata. Io n-am baut in viata mea tequila, deci iata o ocazie de care as putea sa profit. Ii zic ca ma mai gandesc, ma cam ascund dupa coada si pana la urma, imi spune ca evenimentul e de fapt unul de CARITATE. Toti banii stransi din invitatii se duc la un centru pentru copii cu sindrom Down.

„Construim 2 sali de art therapy la spitalul de copii pentru ei.”

Ziceti si voi acuma: how cool is that??? Vedeti, mai, ca se poate? Unora chiar le pasa si se implica, se zbat si schimba putin cate putin lumea. Cati dintre noi fac asta? Probabil nu prea multi, insa multi dintre noi adora sa se distreze, sa danseze sau sa bea. Asa ca, acest Mexican party e o ocazie excelenta de a te distra si de a face un bine unor copii ce nu vor simti niciodata ce simti tu, nu vor simti si nu vor intelege niciodata ce placere e asta sa bei si sa dansezi. Deci, cu cine ma vad vineri acolo?
PS. Gabi, nu trebuie sa imi dai o invitatie gratis, vreau sa imi aduc si eu contributia la piatra de temelie a centrului pentru acesti copii. 🙂