Momentul adevărului

Ca fiecare dintre noi are defecte, nu e nici o surpriza. Unii le au mai mari, altii le au mai mici, dar nici asta nu e o surpriza. Eu una, n-am tinut neaparat sa va vorbesc despre ale mele pentru ca aici, in lumea mea, ma simt bine cu mine si sper ca si voi va simtiti. Aici nu ma enervez, nu insult, nu batjocoresc, nu barfesc, nu ma uit urat, nu ignor, nu ma lansez in certuri, nu, nu, nu multe alte chestii. Deci, daca as fi asa si in realitate, as fi aproape un om perfect, comme il faut. Dar normal ca lucrurile nu stau asa. Pentru ca Despina, si mai demult (de chiar foarte demult) Camelia, voiau sa stie ce defecte am eu, ma indur sa ma arat voua, asa cum ma pot vedea cei ce ma cunosc in real life. Iata o mini-lista cu defectele mele (ordinea e aleatorie, desi unii n-ar zice):
1. sunt foarte directa cateodata – ceea ce nu e bine, pentru ca pe langa asta sunt si ironica, sarcastica, rautacioasa, uracioasa.
2. ma cert cu toata lumea – parinti, iubit, prieteni, colegi, vanzatoare, nesimtiti de pe strada, cateodata si cu seful (dar certurile alea is mai light)
3. plang – contrar starii mele acide, ma loveste cateodata o rafala de lacrimi cu sughituri din diverse motive stupide; plang de nervi, de ciuda, de tristete, de durere, de singuratate, de oboseala, de lipsa de timp… si cateodata mai plang si de fericire… si mai plang si pentru tara mea.
4. ma supar usor – de multe ori mi se intampla sa imi intorc botul din remarci sau din tonuri aiurea folosite
5. mananc prea mult – „somebody stop me !!!”
6. cand am dreptate (si de cele mai multe ori am) ma lupt pana in panzele albe pentru a-mi demonstra spusele.
7. nu sunt destul de perseverenta – putine lucruri au avut viata lunga, vad ca blogul inca exista…
8. sunt gura-sparta
9. sunt autoritara si categorica
10. ma razgandesc prea usor
11. sunt contradictorie
12. sunt insistenta cand imi trebuie ceva
13. sunt efervescenta, vulcanica si impulsiva

Mai hoooo, ca m-am intins prea mult. 😕 Leapsa era cu 8 defecte, dar daca m-a luat valul… idee n-aveti cate mai sunt, dar na… nu pot sa va fac sa ma urati de tot. Oare cati cititori mai raman dupa postul asta?
Sunt curioasa si eu de defectele lor: Na!Belea, Doru O, Radu, Dark Jade, Anna si Rebecca.