Meseria mea: Iubită

Na, fiti atenti la asta: testu’ asta zice despre mine ca’s a Professional Girlfriend. Aiurea titulatura. Ce scrie insa in rezultat, aia-i baza. =))


You Are A Professional Girlfriend!


You are the perfect girlfriend – big surprise!
Heaven knows you’ve had enough practice. That’s why you’re a total pro.
If there was an Emily Post of girlfriends, it would be you.
You know how to act in every situation … to make both you and your guy happy.

What Kind of Girlfriend Are You?

The perfect girlfriend???? Come on? Cei 6 baieti cu care cica am avut relatii serioase nu ar crede asta. Ma rog, poate doar unul, fie 2, restul… n-as fi asa sigura. 😀 Iubi, bietul de el, ce sa mai zica? Ieri mi-a zis sa-i spun neurologului (la care aveam trimitere pentru durerile frecvente de cap) sa-mi dea ceva pentru piticii de pe creier, sa ii mai rareasca.

La partea cu „Heaven knows you have enough practice” nici ca puteau sa zica mai bine. Experienta am cu caru’, da’ nu sunt sigura ca m-a schimbat in bine sau rau.

Cine dracu’ e Emily Post??

Pentru ultima remarca, se da o balanta deasupra careia scrie „you know how to act in every situation” si pe talerele ei sunt puse la acelasi nivel: „ai darul de a da cu batul in balta si strici tot” si „ai salvat momentul si te-ai scos cu o explicatie convingatoare”.

La testul asta, o sa ma rog de Iubi in genunchi sa va spuna parerea lui. Daca nu vrea, o sa imi las piticii sa actioneze.

Am fost supusa la testul asta de Iulia si Ioana. Ca sa chinui si eu pe cineva, trimit leapsa la Maria, Ela, si Rotten Kida