Azi dau premii

Din ograda lui Blur a ajuns la mine o leapsa. E drept, cam acum o mie de ani, dar hei, niciodata nu e prea tarziu. Blur, dragule, cu toata sinceritatea iti zic ca aceasta leapsa e aiurea rau. Adica aiurea pentru ca eu nu stiu ce raspuns sa dau la toate cerintele. O sa incerc, asa dupa puterile mele.

1. cel mai prost/stupid/marlan/libidinos/retard om politic roman – adica 5 politicieni. You got to be kidding me. Prosti nu stiu cati sunt, avand in vedere ca stau acolo si sug de la popor. N-am nominalizati pentru categora asta, prin urmare nici castigator. Stupid – luat in sensul de „lipsit de sens, ratiune; absurd” (tocmai l-am cautat in DEX) ar fi prin excelenta Gigi Becali – el n-are nici un sens in politica, cum nu prea mai are pe niciunde. Marlan? Asta chiar nu stiu. Retard – Vadim, oricand, la orice ora.

2. cel mai misto blogger roman – De parca n-ar stii toata suflarea carpato-danubiana ca Zoso ocupa pozitia asta. 😀 Eu stiu ca asa zic toti, dar io nu-l citesc, asa ca nu ma iau dupa gura lumii. Nu pot sa numesc unul. Sunt prea multi si fiecare dintre ei se va regasi pe blogul meu intr-un post dedicat lui.

3. cea mai “naspa” persoana publica promovata in acest an de media romaneasca (cu instituÅ£ia de media inclusa) – Uhm… 😀 Nu prea mai urmaresc barfele mondene ca sunt pierdere de timp, dar hai sa incercam sa ii dam Alinei Plugaru ceea ce merita. Si daca imi mai crap capul (degeaba si inutil) poate o pun pe podium si pe … nu, nu reusesc, imi pare rau. Va las pe voi sa alegeti sa nominalizati, sa faceti ce vreti.

Si ca sa ma asigur ca macar vreo 3 din voi isi exprima aceste opinii, ii fortez pe DeMaio, ca am eu impresia ca ar vrea sa vorbeasca despre asta, Doru, ca si el e in domeniu, mai mult sau mai putin, si, si Scaevola? 😀 Uf, bine ca am scapat. Fie si Ciupercutza, sa avem si opinii feminine (in afara de a mea, ăv cors).u pot sa numesc unul. Sunt prea multi si fiecare dintre ei se va regasi pe blogul meu intr-un post dedicat lui.apoi mai scurt A