100 de carti

Ma bucur extraordinar de mult cand vad ca lumea e pasionata de carti. Adica lumea din Romania vreau sa zic, pentru ca stiu ca in Anglia si Franta se scriu carti pe banda rulanta si se citesc la fel. Un nou proiect pe tema cartilor ia nastere si se dezvolta sub ochii nostri. Am vazut vorbindu-se de el pe bloguri, apoi am primit un mail care mi-a placut mult de tot (ma indemna sa imi public recenziile proprii). Acest proiect se numeste 100 de carti si este un loc unde se vor adauga recenzii facute de cititori, bloggeri sau non, unde alti cititori vor putea vota cartile atat cu voturi pozitive cat si negative, unde vor putea lasa un comentariu critic sau apreciativ in functie de cum li s-a parut recenzia si o vor putea recomanda sau nu. Initial am inteles gresit ideea, dar stand si cugetand am inteles-o cum trebuie. 😛 Prin voturile cititorilor se va intocmi un top al celor mai bune 100 de carti. Sunt foarte curioasa cand si cum vor aparea rezultatele, sau daca va fi un top care va fi in permanenta schimbare. Oricum ar fi e bine ca e. Adica lumea mai are la dispozitie inca un motiv pentru a-si rupe din timpul pentru a se aseza confortabil si a citi o carte.

N-o sa va cer sa ghiciti recenzia carei carti am propus-o pentru ca stiti deja. Deocamdata e propusa, astept sa vad daca e si publicata.

Si inca una (Anna Karenina – care a suferit modificari substantiale fata de ce am publicat eu pe blog) si n-as fi vrut sa mi-o ia altcineva inainte. 🙂

LATER EDIT: au aparut si recenziile mele: Zorba si Anna.