2 in 1 despre dorinte

In cazul in care ati crezut ca am terminat cu lepsele, va inselati. Ele stau frumos aici la mine in draft-uri numerotate si intitulate care mai de care mai sugestiv ca nu cumva batrana Tomata sa uite despre ce trebuie sa scrie. Sub numele de “leapsa cu 3 dorinte de la Cropcircles” si “leapsa cu intrebari tot de la Cropcircles”, stau ascunse raspunsurile mele. Imaginare ca inca nu sunt scrise. Acuma purced. Sabina, fată desteaptă le-a cuplat pe astea doua intr-un post si mi le-a pasat. Asa ca o sa fac la fel cu ele si le tratez pe ambele aici.

1. 3 dorinte pentru pestisorul de aur pe care se presupune ca l-as intalni la un moment dat (acum si aici) in viata. Avand in vedere ca nu sunt nici Miss Univers ca sa imi doresc pace in lume, nici Bill Gates ca sa imi permit sa imi cumpar orice oricand, o sa las altruismul la o parte si o sa fiu o hapsana.
a) vreau un apartament cu 3 camere la etajul 1 intr-o zona linistita cu strazi asfaltate
b) vreau un Peugeot 207 rosu ca focul
c) 4 copii – o fetita si 3 baieti (pe care sa ii am bineinteles impreuna cu Iubi)
Mai am multe alte dorinte ecologiste, sociale, politice, economice, caritabile, livresti, muzicale, artistice, dar m-as intinde prea mult. Ah si dorinta cea mai mare e sa nu ajung niciodata un om care nu isi mai doreste nimic (in sensul ca nu imi doresc sa am totul cand vreau, trebuie sa am o satisfactie cand obtin acel ceva, sa simt ca il merit).

2. Curiozitati despre mine, ca si cand n-ati sti destule. ;))
a) Oamenii de care imi pasa cel mai mult: familia, Iubi si prietenii, toti in egala masura, desi exista situatii cand unii par mai importanti decat altii.
b) Sunt mandra de mine pentru ca
: am facut totul pe puterile mele, prin munca mea.
c) Oamenii pe care ii admir:
admir mai multe persoane din mai multe motive. Nu mi le amintesc acum pe toate.
d) Imi place mult sa:
dansez.
e) Imi doresc sa
: vad o mare parte din Lume si sa am o familie reusita.
f) Unele dintre cele mai bune lucruri facute de mine:
sunt mandra de lucrarea mea de licenta.
g) Mi-ar placea sa devin
: patroana unui hotel de animale si al unui adapost de caini vagabonzi.
h) Imi propun sa:
imi pastrez coloana vertebrala.
i) Prefer sa:
discut despre religie decat despre politica (desi fie vorba intre noi nu-mi place sa discut despre niciuna)
j) Stiu ca pot sa
: gasesc binele in orice rau.

Ati ajuns pana aici? Va felicit si va multumesc ca ati avut rabdare. Lepsele (oricare dintre ele sau numai cate una, sau amandoua) merg la Richie, ca nu stiu daca a facut vreo leapsa de asta, la Cristi, la Lemocraze si la White Noise.