La inceput au fost nervii

Eram atat de nervoasa incat la un moment dat credeam ca toti nervii care mi s-au concentrat in stomac imi vor iesi pe urechi sau pe nas… Ca pe gura imi ieseau cele mai buruienoase injuraturi. Tupeul lui ma scosese intr-asa un hal din sarite incat palmele pe care urma sa le primeasca peste circa o ora si jumatate nu m-au calmat catusi de putin. Calcam cu furie pe dalele colorate din centrul orasului, muzica verii imi urla in urechi, dar nu imi auzeam decat dracii si gargaunii care faceau planuri de despartire si jurau razbunare. Ma uitam surescitata la ceas si jumatatea de ora pe care o mai aveam pana la ora la care ar fi trebuit sa ma infiintez in fata usii lui ma innebunea si mai tare. Ce dracu’ sa fac, unde naiba sa o mai pierd, ca nu pot aparea atat de devreme acolo. Ajung in Piata patrata ticsita cu oameni la terase si ma opresc la un colt de strada, imi aprind o tigara si astept ca o prostituata. Norocul meu ca eram imbracata decent. Si ma uit la ceas si mai trag un fum si iar ma uit la ceas si iar ma mai inec cu nicotina.

La un moment dat apar ei. Un el si o ea. Pe ea o cunosc din clasa a 5-a, am fost colege de gimnaziu si de liceu, prietene bune si numai ce ma vizitase in dimineata aceleasi zile. Eu nervoasa, ea vesela, el fermecat. Dupa ce ne salutam frumos, cu voce calma, imboldul de care aveam nevoie (“ce faci aici?”) ma dezlantuie. Urlu, injur, ma manifest galagios, ignor prezenta lui atat de vrajita de persoana mea si la un moment dat celalalt el imi trimite sms. Izbucnesc si mai tare in extrovertirea mea, nu imi mai nimeresc gura sa trag din tigara, o arunc si ii salut ca se grabesc sa nu piarda firobuzul. Eu mai am de stat. Trecura doar 5 minute.

A doua zi, dupa cele 2 palme date primului el, dupa despartirea dureroasa si tristetea aferenta, mi se aduce la cunostinta ca am un admirator in presoana celui de-al doilea el. Nepasatoare si mahnita, refuz propunerea ce ajunsese la mine prin intermediul fetei cu care am fost colega. Mai trebuie sa imi ling ranile ca doare al dracului de tare. Dupa o saptamana-doua de jelit, eu si cu al doilea el ne conversam cam o zi intreaga pe messenger, stabilim intalnirea si mai vorbim si a doua zi cam tot o zi intreaga.

Nu ne-am sarutat la prima intalnire, ca inca mai suspinam… dar de la a treia intalnire suntem nedespartiti.

Aceasta este povestea inceputurilor mele cu Iubi. Si povestea continua…. 🙂