Blogul meu n-are atitudine

Imi faceam aseara probleme ca nu o sa am despre ce sa scriu azi. Ei bine, uite ca am.

Scriu si eu din Paste in Craciun un post in care las cultura, dragostea pentru animale, pentru carti si pentru natura la o parte, un post in care nu-mi exprim parerile despre nici o tema filosofica, in care nu dezvolt intamplari personale si nu imi exprim furia, si se gaseste un nene, proaspat intr-ale blogging-ului sa imi critice scriitura si sa o judece dupa postul de ieri. Si zice despre femei ca mine ca avem bloguri in care vorbim despre fashion, creme, punem poze aiurea, ne mai uitam la un film si il povestim adaugand parerile personale, care evident nu sunt cu prea mult cap gandite.

Imi pare rau ca acest nene, citind un post unde n-aveam nimic inteligent de spus, doar ca m-am lasat si eu putintel purtata de valul tineretii (ca-s tanara, la urma urmelor) il identifica cu intregul blog, fara sa il fi frunzarit un pic, sa vada ca nu tratez probleme strict muieresti. Are pretentia sa scriu despre cancerul de san, despre vaccinul impotriva cancerului de col uterin (care fara sa stie maria sa, chiar aveam de gand sa scriu, pentru ca urmeaza sa mi-l fac), despre lupta impotriva violentei in familie, si alte subiecte ce pot indrepta societatea.

Nu va mai povestsc eu ca va stric distractia. Blogul dumnealui il gasiti daca dati copy/paste in browser la catmanshow.blogspot.com.