Blog cu parfum de femeie


Am primit de la Baghy si de la Notalent o leapsa pe care o asteptam cumintica. 😛 Stiam ca in cele din urma se va lua dupa miros si va ajunge la mine… Pentru prima data m-am intrebat a ce ar mirosi blogul meu daca ar putea emana miresme. Eu cred ca a bulion. Sau poate a salata greceasca, sau… a Bloody Mary? ;;) Ei, una dintre astea. De ce, e lesne de inteles, nu mai dau explicatii.In cazul in care va intrebati si cum miroase o tomata umana, aflati ca nu a cele de mai sus ci a Still de la J-Lo. I-ar placea sa miroase si a Tommy Girl de la Tommy Hilfiger, da’ nu stie de unde sa isi procure licoarea ca tot cauta biata de ea. Aaa, ha ha… tommy de la tomata (acum m-am prins si eu :)) )
Moving on… dupa ce face dus, tomata miroase a gel de dus de iaurt cu nu stiu ce, da’ miroase atat de bine, ca iti vine sa o mananci.

De atata timp circula leapsa asta prin blogosfera ca nu stiu cui sa o pasez ca nu stiu la cine a fost. Ia sa vedem a ce miroase blogul de la Palat si posesorul lui, al Aniei, al lui cineva si al Adelinei.

PS. Votati, votati, votati.