Sa-mi bag…

Na, dragilor, concursul a ajuns la ultima etapa si anume cea a articolelor la libera alegere… Eu am ales sa scriu despre… dar mai bine va las pe voi sa descoperiti. Spre deosebire de articolul trecut, asta chiar mi-a placut sa il scriu si daca va place si voua, astept stelute. 😛
Ah si inainte sa raspund commenturilor de la postul trecut, multumesc mult de urari. :*****
Si, Denisa… La multi ani cu fericire! 🙂

La fel de tam-nesam cum pica ele, la fel de direct cum le arunca unii, la fel de usor cum sunt pronuntate, asa o sa intru si eu in vorbirea-mi insufletita. Ati stat sa va intrebati vreodata ce nu va place sa auziti sau sa cititi? Eu am stat si am ajuns la concluzia ca nu-mi place sa citesc sau sa aud injuraturi care nu-si au niciun rost, care nu-l ajuta nici macar pe emitator sa rezolve ceva.
Citesc bloguri, reviste, romane unde lumea injura. Cu toate organele genitale in gura sau in mana, lumea isi exprima neplacerile, frustrarile si nervii in public. Pentru ca e voie, pentru ca e democratie, pentru ca sunt cuvinte din dictionar si de ce sa ne fie rusine sa le folosim.
Nu fac pe mironosita si n-o sa va mint ca din gura mea rujata nu iese nicio spurcaciune… Ca mi-s om si eu, ce naiba ? Mai trag o injuratura, dracui, si trimit in origini situatii sau oameni, dar de cele mai multe ori, oameni… (continuare…)

Deci, stelutele sunt sub titlu. 🙂